icon-menu logo_footer preds symbol-afrader symbol-bestekoop symbol-besteuittest
Inloggen Maak gratis kennis

Rechtsbijstandverzekering nodig?
Probeer onze vergelijker

Gezocht: (partners van) personen die een beroerte hebben gehad.

Heeft u of uw partner een beroerte gehad? Wij willen graag van u weten wat voor zorg u verwacht bij een beroerte. En wat voor zorg verwacht u tijdens de revalidatieperiode? Welke informatie vindt u belangrijk bij het kiezen van een revalidatiecentrum?

Geschreven op 7 mei 2012

1 reactie

Om inzicht te krijgen in de wensen van patiënten, hebben wij uw hulp hard nodig! Deel uw ervaringen met ons en verdien €20.

Uw inbreng als ervaringsdeskundige gebruiken wij om toekomstige patiënten te helpen bij het kiezen van een zorgaanbieder. Deze informatie zal o.a. zichtbaar worden gemaakt in de keuzehulp van de Consumentenbond. 

Wie organiseert dit project?

Het project wordt georganiseerd door de Consumentenbond en de Nederlandse Patiënten Consumenten Federatie (NPCF).

Meepraten over uw ervaring?

Vrijdag 25 mei 2012 van 10.30 tot 13.00 uur is er een groepsgesprek bij de NPCF in Utrecht (adres: Churchilllaan 11, 6e etage, 3527 GV Utrecht). Aan een groepsgesprek doen 6 tot 10 deelnemers mee. Na aanmelding ontvangt u verdere informatie.

Als dank voor uw deelname aan het groepsgesprek krijgt u een VVV-bon van €20. Uw reiskosten krijgt u uiteraard ook vergoed. Wellicht krijgt u tijdens het gesprek ook weer tips en adviezen van anderen en kunt u ervaringen delen!

Wilt u niet deelnemen aan een groepsgesprek, maar wilt u wel een digitale vragenlijst invullen? Geef dit dan aan op het aanmeldformulier. Uiteraard gaan wij vertrouwelijk met uw gegevens om, na het onderzoek worden alle gegevens vernietigd.

Hoe meld ik mij aan?

U kunt zich aanmelden voor het groepsgesprek en/of de vragenlijst door uw gegevens in te vullen in het aanmeldformulier.

Mocht u vragen hebben over dit project, dan kunt u contact opnemen met Martine Versluijs (NPCF) via 030 - 297 0303 of mversluijs@npcf.nl.

Lees onze privacyverklaring en gebruikersvoorwaarden website