icon-menulogo_footerpredssymbol-afradersymbol-bestekoopsymbol-besteuittest
Maak gratis kennisInloggen
Maak gratis kennisInloggen

Cv-ketels

In bijna elk huis hangt een cv-ketel. Deze regelt de verwarming en zorgt vaak voor warm water. Wij testen jaarlijks cv-ketels zodat jij de juiste ketel kunt uitkiezen.

De beste cv-ketels
Bekijk de uitslag van onze test.

De beste

Nieuw & interessant

 • Nest
  Eerste indruk  |  1 mrt.

  Thermostaat Nest

  De Nest is een slimme, ‘lerende’ thermostaat, die het verwarmen van je woning aanpast aan je leefpatroon. Dat kan leiden tot energiebesparing. De Nest heeft nog enkele andere handige functies, zoals je verwarming op afstand regelen via je smartphone.

   76 reacties
 • CV inregelkit
  Eerste indruk  |  28 nov.

  CV-inregelkit

  Met het goed afstellen van je cv-installatie kun je gas besparen en het comfort verhogen. Het zogenoemde waterzijdig inregelen kan nu ook zelf met de cv-inregelkit van cv-inregelen.nl. In onze testsituatie leverde de kit inderdaad een zuinigere cv op, maar helemaal probleemloos ging het niet.

   27 reacties
 • Eerste-indruk-energie-honeywellevohome
  Eerste indruk  |  25 feb.

  Honeywell Evohome

  Met het Evohome-systeem kun je de temperatuur in iedere kamer apart regelen via een centraal kastje of met een app. Het zorgt vooral voor extra gemak en comfort, maar is wel flink aan de prijs. Of je er ook energie en dus kosten mee bespaart hangt vooral van het gebruik af.

   47 reacties
Community

Deel je ervaringen

Wat voor type cv-ketel heb jij in huis? En hoe vaak laat jij je de ketel onderhouden? Deel je ervaringen op onze Community.