Consumentenbondforum

www.goedkoopstekozijnen.nl

Het forum van de Consumentenbond is verplaatst: www.consumentenbond.nl/community Maak gebruik van je leden-inlog of registreer je gratis voor onze nieuwe community.

www.goedkoopstekozijnen.nl

Berichtdoor Jan Kortland » di jun 12, 2012 6:51 am

hallo, ik wil u allen waarschuwen voor dat bedrijf die pas ook op rtl is geweest met een klant die zich bedrogen voelde. Bij mij is een kozijn geplaatst waarbij alles vooraf duidelijk en goed is afgesproken. Na plaatsing heb ik een bouwtechnisch bureau het kozijn laten inspecteren omdat veel dingen naar mijn idee niet klopte. Dat resultaat wat niet best, een stalen balk die boven het kozijn hoort was er wel maar had geen functie, in plaats van een metselwerk afwerking aan de bovenkant had men een strook trespa gedaan, men heeft een muur weggehaald en niet opgevangen, boven het kozijn geen lood aangebracht en nog veel meer. Er dreigde zelfs instortingsgevaar, een ander bedrijf heeft nu ondersteuningen geplaatst,, na het indien van al mijn klachten bij "goedkoopste kozijnen" heeft men mij en mijn adviseur weken lang aan het lijntje gehouden, steeds weer zouden ze komen om het op te lossen, uiteindelijk zijn het allemaal leugens, nu moet ik zelf 3 a 4 duizend euro kosten gaan maken om het alsnog goed te maken. Pas op voor dit bedrijf, het zijn leugenaars en * en ze bedonderen de boel waar je bij staat, ze moeten eerst geld en dus je bent altijd de pisang. Ze zijn de goedkoopste maar uiteindelijk de allerduurste. Goedkoop = duurkoop. Het bedrijf zit in Lichtenvoorde, wij schakelen nu een advocaat in wat me ook geld gaat kosten.

Inmiddels zijn er weken voorbij en worden beloftes gedaan om te herstellen, men komt deze beloftes tot de dag van vandaag niet na, alles onder druk van dat we berichten moeten verwijderen.
Jan Kortland
Junior Member
 
Berichten: 2
Geregistreerd: di mei 22, 2012 6:52 am

Re: www.goedkoopstekozijnen.nl

Berichtdoor Jan Kortland » di jun 12, 2012 6:52 am

Onze adviseur die we erbij hebben betrokken heeft dit bericht elders geplaatst:

Wij als adviseur van deze klant moet vaststellen dat GKN Kozijnen ofwel http://www.goedkoopstekozijnen.nl uit Lichtenvoorde al enkele weken probeert en toezegt de zaak op te lossen, een oplossing blijft ondanks inmiddels meerdere beloftes achterwege, keiharde afspraken worden niet nagekomen. Deze heer of dit bedrijf is volkomen onbetrouwbaar en onbekwaam om een bedrijf te runnen. De klant blijft nu achter met een groot probleem en moet het maar zien en uitzoeken hoe ze dit probleem welke niet gehandhaafd kan blijven gaat oplossen. Een bemiddelingspoging onzerzijds om de werkzaamheden door derde te doen laten herstellen zijn akkoord bevonden maar uiteindelijk worden door http://www.goedkoopstekozijnen.nl de afspraken wederom niet nagekomen. Heel triest hoe deze klant heel duidelijk ervaart dat goedkoop is duurkoop, technisch bezien is de plaatsing en afwerking een aanfluiting, de klant zit werkelijk met een groot constructief probleem wat hoe dan ook opgelost moet worden.
Jan Kortland
Junior Member
 
Berichten: 2
Geregistreerd: di mei 22, 2012 6:52 am


Keer terug naar Huis & huishouden

Wie is er online

Gebruikers op dit forum: Google [Bot] en 2 gasten