Consumentengids december 2012

december 2012 nr 12

Deze maand in de Consumentengids:

Deze maand in de Consumentengids o.a:

  • Test Espressoapparaten
  • Garantie webwinkels
  • Test Homecinemasets
  • Zorgpolissen vergelijken
  • Test Keukenmachines

Bestel de Consumentengids in de webwinkel

Bekijk andere edities

Artikelen in deze gids:

TEST: Espressoapparaten

Espresso zetten kan op verschillende manieren: met een cupjesautomaat, een halfautomatisch en een volautomatisch espressoapparaat. De combinatie van gemak, smaak, prijs en zettijd is bepalend voor de beste keus. In dit artikel geven we daarom naast de testresultaten ook een keuzewijzer voor de verschillende systemen.

Lees verder

Garantie webwinkels

We kopen steeds meer online: lekker makkelijk. Maar als die dure televisie of laptop stukgaat, kunnen er garantieproblemen ontstaan. Webwinkels strooien namelijk nogal eens zand in de ogen van hun klanten. De Consumentenbond wijst erop dat webwinkels zich net als andere winkels gewoon aan de garantieregels moeten houden.

Lees verder

TEST Homecinemasets

Platte televisies zorgen voor een mooi beeld maar hebben vaak een matige geluidskwaliteit. Met een homecinemaset of geluidsbar valt dat goed op te lossen. We zetten de voor- en nadelen van 2.1-systemen en soundbars met en zonder blu-rayspeler voor je op een rij.

Lees verder

Zorgpolissen vergelijken

Met het vergelijken van zorgverzekeringen valt veel geld te besparen. Toch blijft dat klusje vaak langer dan gedacht op de to-do-lijst staan. De tips in dit artikel geven je een steuntje in de rug om in actie te komen. En met de zorgvergelijker van de Consumentenbond kom je stap voor stap bij de beste keus.

Lees verder

TEST: Keukenmachines

Snijden, raspen, kloppen of kneden, met een keukenmachine is dat werk in een oogwenk gedaan. Tenminste, als het apparaat de verschillende klussen goed weet te klaren. Deze test vertelt je wat je kunt verwachten van de verschillende keukenmachines en foodprocessors.  

Lees verder
Deel bericht via: