Extra informatie

De beste kinderwagen

Koelestra_latinique_WH10526-0025-02_foldedWat is de beste kinderwagen? De Consumentenbond heeft kinderwagens en buggy's van ruim 20 verschillende merken getest op onder andere besturen en rijden, gebruiksgemak en in- en uitklapgemak.

Beste kinderwagen

Wat is de beste kinderwagen voor een optimaal gebruikscomfort? De testresultaten laten zien dat:

  • de 6 beste kinderwagens (testoordeel 8 of hoger) zeer goed scoren op gebruiksgemak, besturen en rijden, duwcomfort en het instellen van het zitje.
  • de prijs- kwaliteitverhouding soms behoorlijk uit balans is. De duurste kinderwagen is zeker niet de beste kinderwagen.
  • één prijzige combiwagen een onvoldoende krijgt: hij is moeilijk te tillen en te duwen, voelt niet robuust aan het het afnemen van het zitje gaat onhandig.

Beste koop kinderwagen

Twee kinderwagens hebben het predicaat Beste koop: een buggy en een combiwagen. Dat wil zeggen dat deze kinderwagens een goede prijs-kwaliteitverhouding hebben bij de door ons genoemde richtprijs:

  • De Beste Koop buggy is zelfs een van de goedkoopste uit de test;
  • De Beste Koop combiwagen is gemakkelijk in- en uit te vouwen, de trap op te dragen en rijdt prettig op stoep en stoeprandjes.

Direct de testresultaten inzien? Log in of maak gratis kennis en zie meteen wat de beste kinderwagen is en welke kinderwagen Beste koop is.

Zie ook de kooptips voor algemene zaken waar je op kunt letten als je een kinderwagen koopt.

Deel bericht via:

Doe mee

Kun jij helpen?
ik ben op zoek naar alleen de buggy van de pop art x adventure bak en maxi heb ik al .......wie o wie kan mij hier aan helpen.heb al verschillende winkels gebeld maar is niet meer te bestellen
r eijselendoorn,
Stel een vraag
Laatste review
Koelstra Binque Daily
K. de Jong
90.0 procent
/tests/afbeeldingen/4174484/internetpanelconsumentenbond.jpg Help mee met onze tests

Dankzij ons internetpanel brengen we haarscherp de kwaliteit van producten en diensten in kaart.
Doe ook mee!