Extra informatie

De beste inkjetprinter

hp-photosmart-printerDe beste inkjetprinter is een printer die goede kwaliteit levert tegen een redelijke aanschafprijs, maar is hij ook zuinig in verbruik?

De Consumentenbond test inkjetprinters. In april 2016 voegde we de nieuwste modellen toe. De inkjetprinters kunnen naast printen ook kopiëren en scannen, op een enkele uitzondering na. Wat zijn de beste inkjetprinters?

Beste inkjetprinter 

  • 3 inkjetprinters krijgen het predicaat 'Beste uit de test'
  • 1 printer krijgt het predicaat 'Beste koop'
  • De 'Beste koop' scoort ook goed maar is een stuk voordeliger

Vergelijk de inkjetprinters en kies de beste! Bekijk de testresultaten en vind meer informatie over printers die als beste zijn getest en de 'Beste koop'. 

Inktkosten

Goedkoop kan bij een inkjetprinter ook duurkoop zijn. Zeker als we kijken naar de inktkosten per A4-kleurenfoto. De inktkosten per A4-kleurenfoto lopen uiteen van €0,30 tot wel 5 keer zoveel. Dit kan op jaarbasis aardig oplopen! Ook op de printkosten per brief met zwarte tekst kun je op jaarbasis aardig besparen. Een aantal hebben zowel lage printkosten voor kleur én zwart-wit afdrukken. Bekijk de testresultaten en weet welke printer op jaarbasis het voordeligst is!

Wat zijn de beste inkjetprinters, welke inkjets scoren goed, en welke scoren beneden de maat? Bekijk de testresultaten en kies eenvoudig de beste inkjetprinter.

Deel bericht via:

Doe mee

Laatst gestelde vraag
Ik kan hier geen vraag meer stellen. Waarom niet?
Consumentenbond
Beantwoord door
Consumentenbond,
Laatste review
Epson Expression Premium XP-630
N.J. vd Kuijl
56.6666666666667 procent
/tests/afbeeldingen/4174484/internetpanelconsumentenbond.jpg Help mee met onze tests

Dankzij ons internetpanel brengen we haarscherp de kwaliteit van producten en diensten in kaart.
Doe ook mee!