Printers vergelijken Alle printers overzicht

HP Officejet Pro 8600 Plus e-AIO

  • HP Officejet Pro 8600 Plus e-AIO
  • Niet / beperkt leverbaar
  • De HP Officejet Pro 8600 Plus e-AIO is door ons getest

    Bekijk de testresultaten: maak kennis of login

    62
    Op basis van 8 reviews
    Zwart of kleur:
    Kleur
    Printer of all-in-one:
    All-in-one
    Afmetingen printer (hxbxd):
    31,4 x 49,6 x 64 cm
    Scherm:
    Kleuren-aanraakscherm
Geen prijsinformatie

Voor dit product is geen prijsinformatie beschikbaar.

Samen slimmer

Samen weten we meer. Deel je mening en verrijk onze testresultaten.

Schrijf review

Totaal score (8 reviews)

  • 60.0%
  • 67.5%
  • 57.5%
  • 65.0%
  • 65.0%
  • 62.5%

8 review(s) van de HP Officejet Pro 8600 Plus e-AIO

  • 26.6666666666667
    • 20.0%
    • 60.0%
    • 20.0%
    • 20.0%
    • 20.0%
    • 20.0%
    2 februari 2015

    Heb deze printer in mei 2014 gekocht. Na 3 dagen allemaal verticale strepen bij afdrukken en printen. Na uren bellen en proberen weer normale printen. Maar na 2 maanden weer hetzelfde probleem. In nog niet één jaar 4 keer hetzelfde probleem. Van HP nieuwe printerkop gekregen in dec. '14, maar inmiddels, feb. '15, weer verticale strepen. HP stuurt weer nieuwe printerkop. levertijd 10 dagen !!! Dus bijna 2 weken kan de printer niet gebruikt worden. Wat een ellende apparaat. Nooit kopen, zoek een goed merk.

  • 53.3333333333333
    • 40.0%
    • 80.0%
    • 60.0%
    • 40.0%
    • 60.0%
    • 40.0%
    4 december 2014

    Heb nu dit type printer net iets meer dan 2 jaar, dus de garantieperiode is afgelopen. Heeft het volledig begeven terwijl wij er relatief weinig gebruik van maken. De voorganger van dit type de 8500 begaf ook precies nadat de garantieperiode was afgelopen. Hebben vervolgens een nieuwe aangeschaft die het na 1,5 jaar begaf kregen toen van HP de huidige printer die het dus nu ook heeft begeven. Het mag duidelijk zijn dat wij geen HP meer zullen aanschaffen. [Ook na het verstrijken van de garantie hebt u nog rechten, aan de winkel waar u het apparaat kocht, niet aan de fabrikant.

    Meer info
  • 80.0
    • 80.0%
    • 80.0%
    • 80.0%
    • 80.0%
    • 80.0%
    • 80.0%
    12 augustus 2014

    Sinds mei 2014 heb ik deze printer in gebruik. Ben er zeer tevreden over, doet wat het moet doen. Zit aan het netwerk gekoppeld, mijn iPad herkende meteen deze printer, ik kan nu vanuit elk programma direkt printen zonder extra software op de PC of iPad te installeren.

  • 83.3333333333333
    • 80.0%
    • 80.0%
    • 80.0%
    • 100.0%
    • 80.0%
    • 80.0%
    21 juli 2014

    Met dit apparaat ben ik heel erg blij. Ik gebruik het zakelijk voor mijn kantoor. Zuinig, betrouwbaar, kost geen hoofdbrekens, doet gewoon zijn werk - en goed! Beste all-in-one printer die ik ooit heb gehad (en dat zijn er veel geweest!). Henri Haenen, Roermond.

  • 86.6666666666667
    • 80.0%
    • 80.0%
    • 60.0%
    • 100.0%
    • 100.0%
    • 100.0%
    25 april 2014

    Ik gebruik deze machine voornamelijk zakelijk. Zeer makkelijk in gebruik en zuinig met inkt. Gaat zo lang mee dat ik soms bijna vergeet (de printer geeft zelf een signaal wanneer de inkt bijna op is) nieuwe te bestellen. Nooit storingen! Enige puntje is dat de automatische invoer soms heel licht scheef invoert.

  • 20.0
    • 20.0%
    • 20.0%
    • 20.0%
    • 20.0%
    • 20.0%
    • 20.0%
    22 februari 2014

    Vanaf dag een problemen met de printer, na een uur met de klantenservice wordt besloten dat ze me een nieuwe opsturen. Tweede printer gaf gelijk zelfde problemen. Helaas (dat is onze eigen verantwoordelijkheid ) hebben we daar geen actie op ondernomen naar hp toe en getracht met een kapotte printer te werken, dat gaat dus niet. Printer blijft aangeven dat de uitlijning niet goed is, was in beide printers het geval. We zijn ronduit ontevreden.

  • 66.6666666666667
    • 80.0%
    • 80.0%
    • 60.0%
    • 60.0%
    • 60.0%
    • 60.0%
    11 januari 2014

    Na een half jaar begaf de printer het, telkens kwamen er foutmeldingen. HP heeft de printer tegen een gereviseerde printer omgeruild. Na zo'n 9 maanden begaf de printer het. Het lijkt er op dat de printers gebouwd worden om na de garantieperiode het te begeven. De printer kost nieuw niet zo gek veel, maar na een x aantal prints moet de printerkoppen worden vervangen. Twee printerkoppen zijn net zo duur als de aanschaf van een nieuwe printer.

  • 86.6666666666667
    • 80.0%
    • 60.0%
    • 80.0%
    • 100.0%
    • 100.0%
    • 100.0%
    25 december 2012

    Ik was altijd huiverig voor een alles-in-een apparaat. Met deze HP toch in de roos geschoten. Ik gebruik deze in een kleine kantooromgeving. Printkwaliteit is prima. Heb eeerder diverse Samsung laser printers gebruikt uit de lagere prijsklasse. elke keer na een jaar problemen waarvan het oplossen meer koste dan de printer zelf, nog maar niet te spreken over aanschafkosten cartridges (set was duurder als printer zelf!) Deze HP is laag in inktgebruik en werkelijk supersnel. Voor het scannen is het geen echte topper maar het is maar net voor welk doel je een scan van een iets maakt.

    Meer info

Ook een review voor de HP Officejet Pro 8600 Plus e-AIO schrijven?

Schrijf zelf een review en help anderen met hun keuze

Deel bericht via:

Alle geteste HP printers (68)

Doe mee

Laatst gestelde vraag
Ik ben op zoek naar hervulbare printer inkt voor de canon mg 5350. Welke inkt kan ik gebruiken? Is de kant en klare inkt cartridges beter, of kan de hervulbare cartridges gebruiken. Ik gebruik de...
Gien
Beantwoord door
Reactie . Consumentenbond,
Laatste review
Samsung Xpress M2022W
C.C. de Populier-Fortmann
100.0 procent
/tests/afbeeldingen/4174484/internetpanelconsumentenbond.jpg Help mee met onze tests

Dankzij ons internetpanel brengen we haarscherp de kwaliteit van producten en diensten in kaart.
Doe ook mee!