icon-menu logo_footer preds symbol-afrader symbol-bestekoop symbol-besteuittest
Inloggen Maak kennis

Met een prettig gevoel op reis?
Verzeker je goed.

Hulp bij gebruik

Hoe gebruik je de CB Kiosk-app, Beste Koop-app en de productvergelijkers van de Consumentenbond?

CB Kiosk-app

 • Wat is de CB Kiosk-app?

  Met de CB Kiosk-app kun je de Consumentengids en de andere gidsen en boeken van de Consumentenbond lezen op je tablet of smartphone. Heb je een abonnement op een of meer gidsen, dan lees je die gratis.

  Lees verder
 • CB Kiosk-app downloaden

  Je kunt de CB Kiosk-app van de Consumentenbond downloaden via de App Store (iPad en iPhone) en de Google Play Store (Android).

  Lees verder
 • Inloggen in de CB Kiosk-app

  Als gidsabonnee van de Consumentenbond kun je gewoon met je Consumentenbond inloggegevens inloggen op de CB Kiosk-app. Heb je geen gidsabonnement? Dan kun je eenvoudig een CB Kiosk-account aanmaken.

  Lees verder
 • CB Kiosk-app gebruiken

  Heb je de CB Kiosk-app gedownload en ben je ingelogd? Dan kun je beginnen met aanschaffen en lezen van je favoriete boeken en tijdschriften van de Consumentenbond op je tablet of smartphone.

  Lees verder
 • Problemen bij gebruik van CB Kiosk

  Heb je problemen bij het gebruiken van de CB Kiosk-app? Er kunnen diverse oorzaken zijn.

  Lees verder

Beste Koop-app

 • Wat is de Beste Koop-app?

  Met de Beste Koop-app op je smartphone en tablet vraag je zó informatie en testresultaten op van 21 productgroepen, zoals camera's, wasmachines en laptops. Handig als je in de winkel staat! 

  Lees verder
 • Inloggen

  De Beste Koop-app is gratis voor leden van de Consumentenbond. Je logt in met dezelfde gegevens die je gebruikt op www.consumentenbond.nl.

  Lees verder
 • Kopen en betalen

  Ben je geen lid van de Consumentenbond, maar wil je toch testgegevens zien via de Beste Koop-app? Voor slechts €0,79 krijg je een toegangspas voor 7 dagen.

  Lees verder
 • Problemen bij gebruik

  Heb je problemen bij het gebruiken van de Beste Koop-app? Er kunnen diverse oorzaken zijn.

  Lees verder

Vergelijkers en collectieven

 • Vergelijk en stap over

  Dankzij de Consumentenbond kun je honderden euro's per jaar besparen. Je kunt aanbieders van abonnementen en verzekeringen met elkaar vergelijken en meteen overstappen. 

  Lees verder

Prijs- & winkelinformatie

 • Onafhankelijke & betrouwbare prijsinformatie

  Op onze website vind je (web)winkelprijzen van producten. Deze prijzen zijn actueel, betrouwbaar en worden op geen enkele manier beïnvloed door de (web)winkels.

  Lees verder
 • Webwinkelprijzen

  Op onze website vind je actuele webwinkelprijzen van producten. Je kunt het product via onze website ook direct bij de webwinkel aanschaffen.

  Lees verder
 • Prijzen van gewone winkels

  Op onze website staan actuele prijzen van producten in webwinkels én in gewone winkels. Je vindt deze prijsinformatie bij de producten in de vergelijkers, bijvoorbeeld de wasmachinesvergelijker.

  De Consumentenbond verzamelt de prijzen zelf. Op basis van winkelbezoek verversen we de prijzen maandelijks. De laatste peildatum staat bij iedere winkel vermeld.

Andere onderwerpen binnen klantenservice

Zoeken

Vul a.u.b. een zoekterm in

Contact

Heb je een vraag of wil je persoonlijk advies?
Contact
1.515 consumenten beoordelen de Consumentenbond met gemiddeld een 7,8