icon-menu logo_footer preds symbol-afrader symbol-bestekoop symbol-besteuittest
Inloggen Maak gratis kennis

Nog niet ingeschreven?
Doe mee met het Energiecollectief

Hulp bij gebruik

Hoe gebruik je de CB Kiosk-app, Beste Koop-app en de productvergelijkers van de Consumentenbond?

Vergelijkers en collectieven

 • Vergelijk en stap over

  Je kunt bij de Consumentenbond diverse verzekeringen en abonnementen met elkaar vergelijken, zoals reisverzekeringen, mobiele telefoonabonnementen, autoverzekeringen en zorgverzekeringen. Als je een verzekering of abonnement ziet waarmee je goedkoper uit bent, kun je vaak meteen overstappen. Ook organiseert de Consumentenbond collectieven, bijvoorbeeld voor energie en zorg. Zo betaal je nooit te veel.

  Lees verder

Online testrapporten

 • Testrapporten

  Vanaf november 2015 draait de Consumentenbond een proefperiode met losse testrapporten. Leden en bezoekers van consumentenbond.nl kunnen via een pdf-bestand toegang verkrijgen tot de resultaten van 6 productgroepen.

  Lees verder

Consumentenbond Kiosk-app

Beste Koop-app

 • Wat is de Beste Koop-app?

  Met de Beste Koop-app op je smartphone en tablet vraag je zó informatie en testresultaten op van 21 productgroepen, zoals camera's, wasmachines en laptops. Handig als je in de winkel staat! 

  Lees verder
 • Inloggen

  De Beste Koop-app is gratis voor leden van de Consumentenbond. Je logt in met dezelfde gegevens die je gebruikt op www.consumentenbond.nl.

  Lees verder
 • Kopen en betalen

  Ben je geen lid van de Consumentenbond, maar wil je toch testgegevens zien via de Beste Koop-app? Voor slechts €0,79 krijg je een toegangspas voor 7 dagen.

  Lees verder
 • Problemen bij gebruik

  Heb je problemen bij het gebruiken van de Beste Koop-app? Er kunnen diverse oorzaken zijn.

  Lees verder

Prijs- & winkelinformatie

 • Onafhankelijke & betrouwbare prijsinformatie

  Op onze website vind je (web)winkelprijzen van producten. Deze prijzen zijn actueel en betrouwbaar.

  Lees verder
 • Webwinkelprijzen

  Op onze website vind je actuele webwinkelprijzen van producten. Je kunt het product via onze website ook direct bij de webwinkel aanschaffen.

  Lees verder
 • Prijzen van gewone winkels

  Op onze website staan actuele prijzen van producten in webwinkels én in gewone winkels. Je vindt deze prijsinformatie bij de producten in de vergelijkers, bijvoorbeeld de wasmachinesvergelijker.

  De Consumentenbond verzamelt de prijzen zelf. Op basis van winkelbezoek verversen we de prijzen maandelijks. De laatste peildatum staat bij iedere winkel vermeld.

Andere onderwerpen binnen klantenservice

Zoeken

Vul a.u.b. een zoekterm in