Minigids Zorgverzekeringen
Meer weten over je zorgverzekering? Bestel de gratis Minigids Zorgverzekeringen!

Inloggen en online toegang

Testresultaten bekijken en je persoonlijke gegevens aanpassen is heel eenvoudig op Consumentenbond.nl. Log in en je hebt
24 uur per dag toegang.

Inloggen

 • Inloggen op de Consumentenbond website

  Rechts bovenin op deze website vind je 'Mijn Consumentenbond'. Klik op 'Mijn Consumentenbond' en vervolgens op de knop 'Login' om in te loggen.

  Lees verder
 • Inloggegevens aanmaken

  Als je lid bent van de Consumentenbond, kun je eenvoudig inloggegevens aanmaken. Ga naar de pagina Inloggegevens aanmaken.

  Lees verder
 • E-mailadres wordt niet herkend

  Wanneer je inloggegevens aanmaakt kan het zijn dat je e-mailadres niet wordt herkend. Dit kan komen omdat er in het verleden meerdere accounts zijn aangemaakt. De Klantenservice kan dit verhelpen. Neem contact op met de Klantenservice om je gegevens op te schonen. Nadat dit is gebeurd, kun je met je e-mailadres en lidnummer een inlogaccount aanmaken.

 • Inloggen op je smartphone, iPad of tablet

  Inloggen op je smartphone of tabletBezoek op je smartphone, iPad of tablet www.consumentenbond.nl en klik rechtsboven onder 'Mijn Consumentenbond' op 'Inloggen'. Je kunt nu inloggen met de gegevens waarmee je ook inlogt via je pc of laptop.

  Let op: veel bezoekers die inloggen via hun smartphone, iPad of tablet vergeten soms hoofdletters te gebruiken. Heb je hoofdletters of speciale tekens in je gebruikersnaam of wachtwoord, vergeet deze dan niet als je inlogt via je smartphone, iPad of tablet.

 • Informatie achter de 'Log in' bekijken

  De actuele testinformatie van de Consumentenbond is alleen voor leden toegankelijk. Als je niet bent ingelogd, zie je daarom bij sommige informatie 'Log in' staan of een geel hangslotje. Je kunt de informatie achter 'Log in' bekijken door in te loggen op de website van de Consumentenbond

  Lees verder
 • Inlogscherm blijft zichtbaar

  Je hebt ingelogd met je gebruikersnaam en wachtwoord, maar je krijgt toch weer het inlogscherm te zien. Dat kan verschillende oorzaken hebben.

  Lees verder

Wachtwoord vergeten of wijzigen

Gebruikersnaam vergeten of wijzigen

Zoeken

Vul a.u.b. een zoekterm in

Contact

Heb je een vraag of wil je persoonlijk advies?
Contact Stuur ons een bericht
1.515 consumenten beoordelen de Consumentenbond met gemiddeld een 7,8