icon-menu logo_footer preds symbol-afrader symbol-bestekoop symbol-besteuittest
Inloggen Maak kennis

Welke zorgverzekering past het beste bij jou?
Vergelijk eenvoudig honderden zorgverzekeringen!

Account

Testresultaten bekijken en je persoonlijke gegevens aanpassen is heel eenvoudig op Consumentenbond.nl. Log in en je hebt
24 uur per dag toegang.

Inloggen

 • Inloggen op de website

  Rechts bovenin op deze website vind je de knop 'Login'. 

  Lees verder
 • Inloggegevens aanmaken

  Als je lid bent van de Consumentenbond, kun je eenvoudig inloggegevens aanmaken. Ga naar de pagina Inloggegevens aanmaken.

  Lees verder
 • E-mailadres wordt niet herkend

  Wanneer je inloggegevens aanmaakt kan het zijn dat je e-mailadres niet wordt herkend. Dit kan komen omdat er in het verleden meerdere accounts zijn aangemaakt. De Klantenservice kan dit verhelpen. Neem contact op met de Klantenservice om je gegevens op te schonen. Nadat dit is gebeurd, kun je met je e-mailadres en lidnummer een inlogaccount aanmaken.

 • Inloggen op je smartphone, iPad of tablet

  Bezoek op je smartphone, iPad of tablet www.consumentenbond.nl en klik rechtsboven op 'Login'. Je kunt nu inloggen met de gegevens waarmee je ook inlogt via je pc of laptop.

  Let op: Gebruikersnaam en wachtwoord zijn hoofdlettergevoelig. Heb je hoofdletters of speciale tekens in je gebruikersnaam of wachtwoord, gebruik deze dan ook als je inlogt via je smartphone, iPad of tablet.

 • Informatie achter de 'Log in' bekijken

  De actuele testinformatie van de Consumentenbond is alleen toegankelijk voor mensen met een abonnement op Consumentenbond Extra of Consumentenbond Basis. Als je niet bent ingelogd, zie je daarom bij sommige informatie 'Bekijk de testresultaten' staan of een geel hangslotje. Je kunt de informatie achter 'Log in' bekijken door in te loggen op de website van de Consumentenbond

  Lees verder
 • Inlogscherm blijft zichtbaar

  Je hebt ingelogd met je gebruikersnaam en wachtwoord, maar je krijgt toch weer het inlogscherm te zien. Dat kan verschillende oorzaken hebben.

  Lees verder

Wachtwoord vergeten of wijzigen

Gebruikersnaam vergeten of wijzigen

Andere onderwerpen binnen klantenservice

Zoeken

Vul a.u.b. een zoekterm in