icon-menu logo_footer preds symbol-afrader symbol-bestekoop symbol-besteuittest
Inloggen Maak gratis kennis

Doe mee aan ons Zonnecollectief
en bereken wat jij kunt besparen

Website

Bekijk informatie over het gebruik van de website

Oude tests bekijken

 • Waar zijn tests uit het verleden te vinden?

  Test & Vergelijk
  Producten die in het verleden zijn getest, maar nog wel verkrijgbaar zijn, staan nog in de vergelijkers van de verschillende online dossiers. Bijvoorbeeld: wasmachines  die een paar jaar geleden zijn getest, maar nog wel goed verkrijgbaar zijn in diverse winkels, zijn te vinden in de vergelijker wasmachines. Ben je op zoek naar een specifiek product? Kijk dan onder Test & Vergelijken voor het product van je keuze. Log in om de testresultaten te bekijken. De tests en prijzen op de website van de Consumentenbond zijn altijd actueel!

  Gidsarchief
  Via de zoekfunctie is het mogelijk om het gidsarchief te benaderen. Je vindt hier artikelen uit het archief dat tot ongeveer 2006 terug gaat. Rechts bovenin op de website vul je bij 'Zoeken' een korte zoekterm in. De artikelen zijn vervolgens op soort gesorteerd. Klik in de linkerkolom op 'Gidsen' en je krijgt alleen de artikelen gepresenteerd met titel en jaar van publicatie. Wil je het artikel lezen, log dan eerst in.

  Oude editie tijdschrift kopen
  Weet je nog in welke editie van welk tijdschrift het artikel stond wat je zoekt? In de Webwinkel kun je van alle tijdschriften die de Consumentenbond uitgeeft nog edities bestellen tot 2-3 jaar terug.

Cookies

Foutmeldingen op website

 • Foutmeldingen op de website

  Het kan voorkomen dat een pagina op onze website niet goed kan worden weergegeven in de browser. Bekijk per foutmelding (zoals bijvoorbeeld HTTP 500) wat dit betekent en wat je er eventueel aan kunt doen. 

  Lees verder
 • Met welke browsers kun je deze website bekijken?

  Er zijn veel internetbrowsers waarmee je Consumentenbond.nl kunt bekijken; we zijn graag voor veel mensen bereikbaar. 

  Van de meestgebruikte browsers controleren we regelmatig of de website goed verschijnt op het scherm en of alles optimaal werkt.

  Lees verder

Beste koop en Beste uit de test

 • Beste Koop en Beste uit de Test

  Je ziet ze in advertenties, commercials, op websites en posters: de logo's Beste Koop en Beste uit de Test van de Consumentenbond. Bedrijven mogen deze logo's niet zómaar gebruiken.

  Lees verder

Andere onderwerpen binnen klantenservice

Zoeken

Vul a.u.b. een zoekterm in