icon-menu logo_footer preds symbol-afrader symbol-bestekoop symbol-besteuittest
Inloggen Maak gratis kennis

Nog niet ingeschreven?
Doe mee met het Energiecollectief

Website

Bekijk informatie over het gebruik van de website

Oude tests bekijken

 • Waar zijn tests uit het verleden te vinden?

  Tests
  Producten die in het verleden zijn getest, maar nog wel verkrijgbaar zijn, staan nog in de vergelijkers van de verschillende online dossiers. Bijvoorbeeld: wasmachines die een paar jaar geleden zijn getest, maar nog wel goed verkrijgbaar zijn in diverse winkels, zijn te vinden in de vergelijker wasmachines. Ben je op zoek naar een specifiek product? Kijk dan onder Tests voor het product van je keuze. Je moet wel eerst inloggen om de testresultaten te kunnen bekijken. De tests en prijzen op de website van de Consumentenbond zijn altijd actueel.

  Gidsarchief
  Via de zoekfunctie kun je zoeken in het gidsarchief. Je vindt hier artikelen uit gidsen tot ongeveer 2011. Vul rechts bovenin op de website bij 'Zoeken' een korte zoekterm in. Tussen de zoekresultaten vind je de artikelen.
  Tip: typ naast je zoekterm ook het woord 'gids' of 'consumentengids'. Zo vind je artikelen sneller.

  Oude editie tijdschrift kopen
  Weet je nog in welke editie van welk tijdschrift het artikel stond wat je zoekt? In de webwinkel kun je van alle tijdschriften die de Consumentenbond uitgeeft nog edities bestellen tot 2-3 jaar terug.

Cookies

Foutmeldingen op website

 • Foutmeldingen op de website

  Het kan voorkomen dat een pagina op onze website niet goed kan worden weergegeven in de browser. Bekijk per foutmelding (zoals bijvoorbeeld HTTP 500) wat dit betekent en wat je er eventueel aan kunt doen. 

  Lees verder
 • Geschikte browsers

  Er zijn veel internetbrowsers waarmee je onze website kunt bekijken; we zijn graag voor veel mensen bereikbaar. Van de meestgebruikte browsers controleren we regelmatig of de website goed verschijnt op het scherm en of alles optimaal werkt.

  Lees verder

Beste koop en Beste uit de test

 • Beste Koop en Beste uit de Test

  Je ziet ze in advertenties, commercials, op websites en posters: de logo's Beste Koop en Beste uit de Test van de Consumentenbond. Bedrijven mogen deze logo's niet zómaar gebruiken.

  Lees verder

Andere onderwerpen binnen klantenservice

Zoeken

Vul a.u.b. een zoekterm in