De beste homecinema-set: ons advies

Welke homecinemaset is de beste? Wij testten homecinemasets van Philips, Panasonic, LG, Samsung, Sony en Bose. De sets zijn naast geluid en beeld ook getest op gebruiksgemak, veelzijdigheid en energiegebruik. Zowel de prijs als de kwaliteit lopen enorm uiteen! Vergelijk direct de homecinemasets en bekijk welke het beste scoort.

Heb je al een account? Log in

Beste homecinemaset?

Vier homecinemasets scoren lager dan een 5,5... Voorkom een miskoop en bekijk eerst de onafhankelijke testresultaten! Maak nu 60 dagen gratis kennis met de Consumentenbond.

60 dagen gratis toegang

De beste homecinema-set

Top 3 aandachtspunten uit de homecinematest:

  1. Prijs: een goede set hoeft niet duur te zijn!
  2. Geluid: niet alle apparaten scoren voldoende op geluid.
  3. Foutcorrectie: maar iets meer dan de helft scoort hier een voldoende op.

Log in of maak 60 dagen gratis kennis en en kies voor de beste homecinemaset.

Beste homecinemaset

Maar liefst 2 homecinemasets zijn Beste Koop! En 4 zijn Beste uit de test. Deze homecinemasets hebben namelijk een uitstekende prijs/kwaliteitverhouding. Helaas zijn er ook homecinemasets die de test minder goed doorstaan: 16 van de 46 sets scoren een onvoldoende...
Log in of maak 60 dagen gratis kennis en bekijk welke homecinemaset de beste is.

Geluid

Maar liefst 11 homecinemasets scoren een 7 of hoger op geluid. Deze homecinemasets zijn van 7 verschillende merken en ze zitten in de prijsklassen €289 tot €777. Helaas zijn er 15 homecinemasets die slecht scoren. Voorkom een miskoop en bekijk welke homecinemasets het beste scoren.

Onafhankelijke testresultaten

Wij testen daadwerkelijk producten zodat je zeker weet of een product in orde is. Bij ons krijg je écht betrouwbaar advies over producten en diensten. Om onafhankelijk onderzoek te kunnen blijven doen, hebben we leden nodig ..

Nog geen lid? Maak nu 60 dagen gratis kennis en krijg direct toegang tot alle testresultaten.

Doe mee

Laatste reactie op onze tests
Sonos Playbar
Jos

Vraag: heeft iemand ervaring met het koppelen van de Sonos playbar aan de sub woofer die bij bij de Pilips tv wordt geleverd?

Laatst gestelde vraag
Mijn lg hx 752 homecinema geeft zowel bij muziek cd als dvd no disk aan dus bij gebrande maar ook de orginele ik gebruikte het zelden maar nu deed ie het niet meer. ik denk dat de garantie verlopen aangekocht...
l.v teijlingen
Beantwoord door
Reactie . Consumentenbond,
Laatste review
Harman Kardon BDS 380
A.G. Neelen
35.0 procent