Digitale camera's vergelijken Alle digitale camera's overzicht

Samsung ES80

 • Samsung ES80
 • Niet / beperkt leverbaar
 • De Samsung ES80 is door ons getest

  Bekijk de testresultaten: maak kennis of login

  0
  Optisch zoombereik:
  5
  Beeldstabilisatie:
  Nee
  Afmetingen scherm:
  2,4
  Kleinste diafragmawaarde:
  3,5 - 5,9
Geen prijsinformatie

Voor dit product is geen prijsinformatie beschikbaar.

Samen slimmer

Samen weten we meer. Deel je mening en verrijk onze testresultaten.

Schrijf review

Voor- & nadelen van de Samsung ES80

De Samsung ES80 zet een fraaie score neer als het gaat om de kleurkwaliteit van zijn foto's. Dit is slechts een van de vele aspecten die wij testen bij elke camera. Daarnaast testen we nog veel meer zaken, en de ES80 doet het niet op al die tests even goed. In de volledige testresultaten zie je exact waar hij punten laat liggen. De Samsung ES80 is een compactcamera met 5 keer zoom, van 27 mm groothoek tot 135 mm tele. Het is een van de goedkoopste door ons geteste camera's. Dat merk je aan de specificaties. Zo heeft hij alleen digitale 'beeldstabilisatie' en het scherm heeft een lage resolutie. Maar dat is niet het enige waar we naar kijken. Wij beoordelen het scherm op helderheid en contrast, maar bijvoorbeeld ook op de bruikbaarheid onder verschillende lichtomstandigheden. Benieuwd hoe deze camera er op dit gebied uitkomt? Die informatie vind je in onze uitgebreide testgegevens.

Samsung ES80: wel of niet kopen?
Of de Samsung ES80 voor u de beste camera is hangt af van uw persoonlijke eisen en wensen. Door de testresultaten van alle digitale camera’s te vergelijken ontdekt u eenvoudig of de Samsung ES80 de camera is die het beste bij u past. We testten de camera’s op zo’n 30 criteria waaronder foto- en filmkwaliteit, gebruiksgemak en beeldscherm.

Toegang tot alle testresultaten
Als lid van de Consumentenbond krijgt u direct toegang tot alle testresultaten van de Samsung ES80 en de meer dan 100 andere geteste camera’s. Daarnaast ontdekt u eenvoudig welke camera een goede koop is en krijgt u toegang tot alle achtergrondinformatie.

Waarom is de Consumentenbond niet gratis?
De Consumentenbond zou niet bestaan als ze geen leden had. Onze informatie is objectief en betrouwbaar doordat we financieel onafhankelijk zijn van adverteerders of fabrikanten. Zo weet u zeker dat achter ons advies nooit een verborgen agenda zit. Om onze tests en acties te financieren is dus een bijdrage nodig van u als consument. Voor slechts €6,95 per maand verzekert u zich van het beste koopadvies en kunt u altijd gebruik maken van ons telefonische advies bij aankopen of klachten.

Word nu lid voor maar €6,95 per maand

Alle geteste Samsung digitale camera's (76)

Doe mee

Laatst gestelde vraag
Let niet te veel op het samenvattende Testoordeel. In de tabel (CG jan 2015) valt op dat fotokwaliteit niet zwaar weegt. De dure Lumix GH4 (Beste uit de Test!) zit qua fotokwaliteit in de laagste regionen,...
heer M.G. de Wildt
Beantwoord door
Reactie . Consumentenbond,
Laatste review
Canon PowerShot G7 X
E. stoffer
90.0 procent
/tests/afbeeldingen/4174484/internetpanelconsumentenbond.jpg Help mee met onze tests

Dankzij ons internetpanel brengen we haarscherp de kwaliteit van producten en diensten in kaart.
Doe ook mee!