Digitale camera's vergelijken Alle digitale camera's overzicht

Sony Cyber-shot DSC-H55

 • Sony Cyber-shot DSC-H55
 • Niet / beperkt leverbaar
 • De Sony Cyber-shot DSC-H55 is door ons getest

  Bekijk de testresultaten: maak kennis of login

  0
  Optisch zoombereik:
  10
  Beeldstabilisatie:
  Ja
  Afmetingen scherm:
  3
  Kleinste diafragmawaarde:
  3,5 - 5,5
Geen prijsinformatie

Voor dit product is geen prijsinformatie beschikbaar.

Samen slimmer

Samen weten we meer. Deel je mening en verrijk onze testresultaten.

Schrijf review

Voor- & nadelen van de Sony Cyber-shot DSC-H55

De kleuren van de testfoto's van de Sony Cyber-shot DSC-H55 zijn heel natuurgetrouw. Dat blijkt uit onze uitgebreide vergelijkende testen. De H55 is een eenvoudige compactcamera met 10 keer zoom. Andere camera's in onze test maken de kleuren van een foto bijvoorbeeld te fel. Maar een camera moet meer in huis hebben dan alleen goede kleuren. Je wilt bijvoorbeeld in alle situaties snel kunnen scherpstellen. Bij weinig licht kost dat de H55 wel wat moeite, zodat het soms langer duurt. Een ander nadeel is dat je de HD-filmpjes van deze Sony niet direct in volle kwaliteit op je HD-tv kunt bekijken. Er ontbreekt een HDMI-uitgang. Wel heeft Sony speciale software voor je computer om filmpjes te uploaden naar internet. Die software staat in het geheugen van de camera. De H55 heeft in vergelijking met andere camera's best een aardige score voor videokwaliteit. Maar als je echt haarscherpe filmpjes wilt, zijn in onze test betere camera's te vinden.

Sony Cyber-shot DSC-H55: wel of niet kopen?
Of de Sony Cyber-shot DSC-H55 voor u de beste camera is hangt af van uw persoonlijke eisen en wensen. Door de testresultaten van alle digitale camera’s te vergelijken ontdekt u eenvoudig of de Sony Cyber-shot DSC-H55 de camera is die het beste bij u past. We testten de camera’s op zo’n 30 criteria waaronder foto- en filmkwaliteit, gebruiksgemak en beeldscherm.

Toegang tot alle testresultaten
Als lid van de Consumentenbond krijgt u direct toegang tot alle testresultaten van de Sony Cyber-shot DSC-H55 en de meer dan 100 andere geteste camera’s. Daarnaast ontdekt u eenvoudig welke camera een goede koop is en krijgt u toegang tot alle achtergrondinformatie.

Waarom is de Consumentenbond niet gratis?
De Consumentenbond zou niet bestaan als ze geen leden had. Onze informatie is objectief en betrouwbaar doordat we financieel onafhankelijk zijn van adverteerders of fabrikanten. Zo weet u zeker dat achter ons advies nooit een verborgen agenda zit. Om onze tests en acties te financieren is dus een bijdrage nodig van u als consument. Voor slechts €6,95 per maand verzekert u zich van het beste koopadvies en kunt u altijd gebruik maken van ons telefonische advies bij aankopen of klachten.

Word nu lid voor maar €6,95 per maand

Alle geteste Sony digitale camera's (110)

Doe mee

Laatst gestelde vraag
Let niet te veel op het samenvattende Testoordeel. In de tabel (CG jan 2015) valt op dat fotokwaliteit niet zwaar weegt. De dure Lumix GH4 (Beste uit de Test!) zit qua fotokwaliteit in de laagste regionen,...
heer M.G. de Wildt
Beantwoord door
Reactie . Consumentenbond,
Laatste review
Canon PowerShot G7 X
E. stoffer
90.0 procent
/tests/afbeeldingen/4174484/internetpanelconsumentenbond.jpg Help mee met onze tests

Dankzij ons internetpanel brengen we haarscherp de kwaliteit van producten en diensten in kaart.
Doe ook mee!