Digitale camera's vergelijken Alle digitale camera's overzicht

Sony Cyber-shot DSC-HX200V

 • Sony Cyber-shot DSC-HX200V
 • Niet / beperkt leverbaar
 • De Sony Cyber-shot DSC-HX200V is door ons getest

  Bekijk de testresultaten: maak kennis of login

  0
  Optisch zoombereik:
  30
  Beeldstabilisatie:
  Ja
  Afmetingen scherm:
  3
  Kleinste diafragmawaarde:
  2,8 - 5,6
Geen prijsinformatie

Voor dit product is geen prijsinformatie beschikbaar.

Samen slimmer

Samen weten we meer. Deel je mening en verrijk onze testresultaten.

Schrijf review

Voor- & nadelen van de Sony Cyber-shot DSC-HX200V

De Sony Cyber-shot DSC-HX200V is een geavanceerde compactcamera met 30 keer zoom, vanaf 27 mm groothoek. Hij weegt 611 gram. Het kompas legt de richting van de foto vast en het gps-systeem waar de foto genomen is en hoe laat het is. De HX200 heeft geen optische zoeker, maar een klein lcd-scherm in de zoeker. Het scherm is draaibaar en de in sterkte instelbare flitser klapt automatisch op. De HX200V heeft alle instellingen die nodig zijn voor gevorderden. Hij filmt in hd (1920 x 1080) met een windfilter en volumeregeling voor beter geluid. 3D-foto's kun je via de hdmi-uitgang op tv bekijken. De HX200 werkt met een Sony MemoryStick of SD(HC of XC)-geheugenkaart. In het interne geheugen staat de Sony Playmemories-software. De bewerk- en uploadfuncties daarvan moet je van internet halen.

Sony Cyber-shot DSC-HX200V: wel of niet kopen?
Of de Sony Cyber-shot DSC-HX200V voor u de beste camera is hangt af van uw persoonlijke eisen en wensen. Door de testresultaten van alle digitale camera’s te vergelijken ontdekt u eenvoudig of de Sony Cyber-shot DSC-HX200V de camera is die het beste bij u past. We testten de camera’s op zo’n 30 criteria waaronder foto- en filmkwaliteit, gebruiksgemak en beeldscherm.

Toegang tot alle testresultaten
Als lid van de Consumentenbond krijgt u direct toegang tot alle testresultaten van de Sony Cyber-shot DSC-HX200V en de meer dan 100 andere geteste camera’s. Daarnaast ontdekt u eenvoudig welke camera een goede koop is en krijgt u toegang tot alle achtergrondinformatie.

Waarom is de Consumentenbond niet gratis?
De Consumentenbond zou niet bestaan als ze geen leden had. Onze informatie is objectief en betrouwbaar doordat we financieel onafhankelijk zijn van adverteerders of fabrikanten. Zo weet u zeker dat achter ons advies nooit een verborgen agenda zit. Om onze tests en acties te financieren is dus een bijdrage nodig van u als consument. Voor slechts €6,95 per maand verzekert u zich van het beste koopadvies en kunt u altijd gebruik maken van ons telefonische advies bij aankopen of klachten.

Word nu lid voor maar €6,95 per maand

Alle geteste Sony digitale camera's (110)

Doe mee

Laatst gestelde vraag
Let niet te veel op het samenvattende Testoordeel. In de tabel (CG jan 2015) valt op dat fotokwaliteit niet zwaar weegt. De dure Lumix GH4 (Beste uit de Test!) zit qua fotokwaliteit in de laagste regionen,...
heer M.G. de Wildt
Beantwoord door
Reactie . Consumentenbond,
Schrijf een review voor digitale camera's
Help anderen met jouw ervaring.
/tests/afbeeldingen/4174484/internetpanelconsumentenbond.jpg Help mee met onze tests

Dankzij ons internetpanel brengen we haarscherp de kwaliteit van producten en diensten in kaart.
Doe ook mee!