Mobiele telefoons vergelijken Alle mobiele telefoons overzicht

Samsung Galaxy S4 mini GT-I9195

 • Samsung Galaxy S4 mini GT-I9195
 • De Samsung Galaxy S4 mini GT-I9195 is door ons getest

  Bekijk de testresultaten: maak kennis of login

  79
  Op basis van 10 reviews
  Soort telefoon:
  Smartphone
  Afmetingen:
  125 x 62 x 10 mm
  Gewicht:
  109 gram
  Besturingssysteem:
  Android
Samen slimmer

Samen weten we meer. Deel je mening en verrijk onze testresultaten.

Schrijf review

Voor- & nadelen van de Samsung Galaxy S4 mini GT-I9195

De Samsung Galaxy S4 mini GT-I9195 is een betaalbare, lichte en behoorlijk grote smartphone die draait op Android. Hij heeft een touchscreen. Met een schermdiagonaal van 4,3 inch (54 x 95 mm) is het scherm van dit toestel groot genoeg om prettig te kunnen typen, en past het toestel toch nog goed in de broekzak. Een ideale maat dus. De Galaxy S4 mini GT-I9195 is een quadband telefoon en is geschikt voor 4G. De interne opslagruimte is 8 GB en daarvan is 5,4 GB vrij voor eigen bestanden. Het geheugen kan worden uitgebreid met een geheugenkaart van maximaal 64 GB. Deze Samsung heeft een 8 megapixel camera met autofocus en met led-flits. Aan de voorkant heeft hij een tweede camera, voor selfies en videobellen via bijvoorbeeld Skype. Hij beschikt over een mp3-speler en een FM-radio. En hij beschikt over NFC.

Samsung Galaxy S4 mini GT-I9195: wel of niet kopen?
Of de Samsung Galaxy S4 mini GT-I9195 voor u de beste mobiele telefoon is hangt af van uw persoonlijke eisen en wensen. Door de testresultaten van alle mobiele telefoons te vergelijken ontdekt u eenvoudig of de Samsung Galaxy S4 mini GT-I9195 de mobiele telefoon is die het beste bij u past. We testen de mobiele telefoons op ruim 30 criteria waaronder waaronder de ontvangstkwaliteit, het gebruiksgemak en extra functies als fotograferen en internetten.

Toegang tot alle testresultaten
Als lid van de Consumentenbond krijgt u direct toegang tot alle testresultaten van de Samsung Galaxy S4 mini GT-I9195 en de meer dan 70 andere geteste mobiele telefoons. Daarnaast ontdekt u eenvoudig welke mobiele telefoon een goede koop is en krijgt u toegang tot alle achtergrondinformatie.

Waarom is de Consumentenbond niet gratis?
De Consumentenbond zou niet bestaan als ze geen leden had. Onze informatie is objectief en betrouwbaar doordat we financieel onafhankelijk zijn van adverteerders of fabrikanten. Zo weet u zeker dat achter ons advies nooit een verborgen agenda zit. Om onze tests en acties te financieren is dus een bijdrage nodig van u als consument. Voor slechts €6,95 per maand verzekert u zich van het beste koopadvies en kunt u altijd gebruik maken van ons telefonische advies bij aankopen of klachten.

Word nu lid voor maar €6,95 per maand

Alle geteste Samsung mobiele telefoons (90)