Betaalrekeningen vergelijken Alle betaalrekeningen overzicht

Rabobank TotaalPakket

  • Rabobank TotaalPakket
  • 75
    Op basis van 16 reviews
    Kosten per jaar extra betaalpas:
    € 8,40
    Creditcard mogelijk:
    Ja
    Creditrente (bij saldo €1000):
    nvt
    Papieren afschriften ontvangen mogelijk?:
    Ja
    Bekijk alle specificaties
    Deze productgroep is niet getest

    Je kunt de producten vergelijken op specificaties, reviews en dagverse (web)winkelprijzen.

Richtprijs: € 45,-

Dit is de prijs waarvoor het product ongeveer verkocht zou moeten worden.

Samen slimmer

Samen weten we meer. Deel je mening en verrijk onze testresultaten.

Schrijf review

Totaal score (16 reviews)

  • 87.5%
  • 65.0%
  • 72.5%
  • 73.75%
  • 80.0%

16 review(s) van de Rabobank TotaalPakket

  • 84.0
    • 100.0%
    • 60.0%
    • 80.0%
    • 80.0%
    • 100.0%
    10 november 2014

    Al meer dan 40 jaar klant en lid van de RABO-bank. Nooit problemen gehad en altijd snel, accuraat en op een klantvriendelijke wijze behandeld. Herken daarom de negatieve ervaringen van anderen niet. Wellicht is het een plaatsgebonden fenomeen. Heb een flink bedrag geinvesteerd in RABO ledencertificaten; met een rendement van ruim 6.5% toch wel iets gunstiger dan de percentages rentevergoedingen die op spaarrekeningen geboden worden.

  • 36.0
    • 80.0%
    • 40.0%
    • 20.0%
    • 20.0%
    • 20.0%
    30 oktober 2014

    Internetbankieren werkt prima; is compleet en duidelijk. Kosten zijn nogal hoog en rente op spaargeld erg laag. Service van de bank is ronduit slecht; 2 weken lang proberen een afspraak te maken voor een adviesgesprek! Je kunt niet online een afspraak maken, en als je belt moet je wachten tot je wordt teruggebeld voor het maken van die afspraak. En dat terugbellen gebeurt dus vervolgens tot 4 x toe niet! Doen ook nog aan koppelverkoop: willen geen verzekering verkopen als je geen Rabo-rekening wilt. Ik ben druk bezig met overstappen dus!

  • 36.0
    • 80.0%
    • 40.0%
    • 20.0%
    • 20.0%
    • 20.0%
    15 juli 2014

    Ik ben al langere tijd ontevreden en sinds kort zeer ontevreden. De bank weigert in gesprek te gaan over een (financieel) probleem(pje). Dus ben ik nu bezig een andere bank te zoeken. Internetbankieren werkt goed. Dat is ook zo ongeveer het enige dat goed werkt. Adviezen e.d. zijn zonder meer onvoldoende. Blijkbaar zit ik bij het verkeerde kantoor, want over andere kantoren in de regio hoor ik betere berichten.

  • 52.0
    • 80.0%
    • 60.0%
    • 40.0%
    • 20.0%
    • 60.0%
    26 april 2014

    Een degelijke bank, maar de service is heel erg afhankelijk van je kantoor. Bij het 'verkeerde' kantoor tel je als klant niet mee. Als er iets fout gaat (en dat kan altijd) worden de gevolgen dan steevast op de klant afgewenteld. De kerntaak van de servicedesk is het uitleggen aan de klant dat de klant iets fout heeft gedaan en dat de bank niets te verwijten valt. Bij het oplossen van problemen hebben ze dan ook absoluut geen empathie met de klant. Gemaakte afspraken worden lang niet altijd nagekomen. Het personeel geeft regelmatig verkeerde of onvolledige adviezen.

    Meer info
  • 24.0
    • 40.0%
    • 20.0%
    • 20.0%
    • 20.0%
    • 20.0%
    8 februari 2014

    Ik ben zeer ontevreden over deze bank. Kantoren verdwijnen, bij een verhuizing sturen ze je van de een naar de ander. en dan kom je er later achter dat ze het maar gedeeltelijk hebben gedaan. Dit komt volgens mij, omdat het allemaal coöperatieve bankjes zijn, die je liever niet over zien gaan naar hun collega. Bereken kosten voor zaken, die gewoon als service zouden moeten worden gedaan. Rente op spaarrekeningen is zeer laag.Kortom, ik ga gauw weg.

  • 48.0
    • 40.0%
    • 40.0%
    • 40.0%
    • 40.0%
    • 80.0%
    3 juli 2013

    Prima product, maar zodra er problemen en / of wijzigingen nodig zijn...

  • 92.0
    • 100.0%
    • 60.0%
    • 100.0%
    • 100.0%
    • 100.0%
    9 maart 2013

    Ik vind het een prima product alleen vind ik dat we als klanten in de loop der jaren steeds meer zijn gaan betalen voor onze bankrekening. Zou leuk zijn als er eens een bank was die zijn diensten bijna gratis aanbood.

  • 96.0
    • 100.0%
    • 80.0%
    • 100.0%
    • 100.0%
    • 100.0%
    4 maart 2013

    Een prima functioneel pakket. Ik ben er erg tevreden over.

  • 80.0
    • 100.0%
    • 60.0%
    • 80.0%
    • 80.0%
    • 80.0%
    3 maart 2013

    Prettige bank en telebankieren verloopt altijd prima en als je pas defect is heb je binnen no time een nieuwe in huis. Telefonisch ook prima bereikbaar en personeel is altijd erg vriendelijk. Er zijn goekopere betaalrekeningen maar waar praten we op jaarbasis over?

  • 96.0
    • 100.0%
    • 80.0%
    • 100.0%
    • 100.0%
    • 100.0%
    3 maart 2013

    Ben al jaren klant en bij verschillende filialen ivm verhuizingen. Overal betrokken en deskundige medewerkers getroffen. Ben ook lid van de coöperatie Rabobank.

  • 100.0
    • 100.0%
    • 100.0%
    • 100.0%
    • 100.0%
    • 100.0%
    31 oktober 2012

    Super snelle en goede service. Medewerker denkt mee met de klant.

  • 92.0
    • 100.0%
    • 80.0%
    • 80.0%
    • 100.0%
    • 100.0%
    12 augustus 2012

    Wij zijn zeer tevreden over deze bank, voor zowel het internetbankieren als het aan- en verkopen van aandelen. Goede prijs/kwaliteitsverhouding.

  • 92.0
    • 100.0%
    • 80.0%
    • 80.0%
    • 100.0%
    • 100.0%
    20 maart 2012

    Ben zeer tevreden over het RaboTotaal Pakket. Alles in één en creditcard + pasgemak met internetbankieren werken uitstekend.

  • 96.0
    • 100.0%
    • 80.0%
    • 100.0%
    • 100.0%
    • 100.0%
    19 maart 2012

    Ben erg tevreden over de klantvriendelijkheid en de bereikbaarheid. Will

  • 92.0
    • 80.0%
    • 80.0%
    • 100.0%
    • 100.0%
    • 100.0%
    9 februari 2012

    De daadwerkelijke kosten komen lager uit als je normaal ook al een doorlopende reisverzekering zou hebben. Doorl. Reisverzekering is namelijk 25% goedkoper.

  • 96.0
    • 100.0%
    • 80.0%
    • 100.0%
    • 100.0%
    • 100.0%
    29 september 2011

    Ben zeer tevreden over deze bank. Zeer klantvriendelijk en helpen je heel correct.

Ook een review voor de Rabobank TotaalPakket schrijven?

Schrijf zelf een review en help anderen met hun keuze

Deel bericht via:

Alle niet geteste Rabobank betaalrekeningen (4)

Doe mee

Laatste reactie op onze tests
Henja

Wat is dat toch waardeloos after pay, krijg een overzicht van mijn rekening per post zit er gelijk 20 euro bij omdat ik nergens...

Laatst gestelde vraag
wanneer precies komt resultaat van vergelijking betaal/bankrekeningen dat geeft u niet aan op de site
mevrouw R.J. Westen de Boer
Beantwoord door
Reactie Consumentenbond,
Laatste review
Knab Knab Plus
Jaco Vink
100.0 procent