Betaalrekeningen vergelijken Alle betaalrekeningen overzicht

Rabobank TotaalPakket

  • Rabobank TotaalPakket
  • De Rabobank TotaalPakket is door ons getest

    Bekijk de testresultaten: word lid of login

    78
    Op basis van 14 reviews
    Hoe lang kan je bij- en afschrijvingen terugzoeken:
    15 maanden
    Rekeningafschriften downloaden:
    Ja
    Hoe lang kan je rekeningafschriften downloaden:
    15 maanden
    Incasso's online terugboeken:
    Ja
Richtprijs: € 45,-

Dit is de prijs waarvoor het product ongeveer verkocht zou moeten worden.

Samen slimmer

Samen weten we meer. Deel je mening en verrijk onze testresultaten.

Schrijf review

Totaal score (14 reviews)

  • 87.1428571428571%
  • 67.1428571428571%
  • 75.7142857142857%
  • 77.1428571428571%
  • 82.8571428571428%

14 review(s) van de Rabobank TotaalPakket

  • 36.0
    • 80.0%
    • 40.0%
    • 20.0%
    • 20.0%
    • 20.0%
    15 juli 2014

    Ik ben al langere tijd ontevreden en sinds kort zeer ontevreden. De bank weigert in gesprek te gaan over een (financieel) probleem(pje). Dus ben ik nu bezig een andere bank te zoeken. Internetbankieren werkt goed. Dat is ook zo ongeveer het enige dat goed werkt. Adviezen e.d. zijn zonder meer onvoldoende. Blijkbaar zit ik bij het verkeerde kantoor, want over andere kantoren in de regio hoor ik betere berichten.

  • 52.0
    • 80.0%
    • 60.0%
    • 40.0%
    • 20.0%
    • 60.0%
    26 april 2014

    Een degelijke bank, maar de service is heel erg afhankelijk van je kantoor. Bij het 'verkeerde' kantoor tel je als klant niet mee. Als er iets fout gaat (en dat kan altijd) worden de gevolgen dan steevast op de klant afgewenteld. De kerntaak van de servicedesk is het uitleggen aan de klant dat de klant iets fout heeft gedaan en dat de bank niets te verwijten valt. Bij het oplossen van problemen hebben ze dan ook absoluut geen empathie met de klant. Gemaakte afspraken worden lang niet altijd nagekomen. Het personeel geeft regelmatig verkeerde of onvolledige adviezen.

    Meer info
  • 24.0
    • 40.0%
    • 20.0%
    • 20.0%
    • 20.0%
    • 20.0%
    8 februari 2014

    Ik ben zeer ontevreden over deze bank. Kantoren verdwijnen, bij een verhuizing sturen ze je van de een naar de ander. en dan kom je er later achter dat ze het maar gedeeltelijk hebben gedaan. Dit komt volgens mij, omdat het allemaal coöperatieve bankjes zijn, die je liever niet over zien gaan naar hun collega. Bereken kosten voor zaken, die gewoon als service zouden moeten worden gedaan. Rente op spaarrekeningen is zeer laag.Kortom, ik ga gauw weg.

  • 48.0
    • 40.0%
    • 40.0%
    • 40.0%
    • 40.0%
    • 80.0%
    3 juli 2013

    Prima product, maar zodra er problemen en / of wijzigingen nodig zijn...

  • 92.0
    • 100.0%
    • 60.0%
    • 100.0%
    • 100.0%
    • 100.0%
    9 maart 2013

    Ik vind het een prima product alleen vind ik dat we als klanten in de loop der jaren steeds meer zijn gaan betalen voor onze bankrekening. Zou leuk zijn als er eens een bank was die zijn diensten bijna gratis aanbood.

  • 96.0
    • 100.0%
    • 80.0%
    • 100.0%
    • 100.0%
    • 100.0%
    4 maart 2013

    Een prima functioneel pakket. Ik ben er erg tevreden over.

  • 80.0
    • 100.0%
    • 60.0%
    • 80.0%
    • 80.0%
    • 80.0%
    3 maart 2013

    Prettige bank en telebankieren verloopt altijd prima en als je pas defect is heb je binnen no time een nieuwe in huis. Telefonisch ook prima bereikbaar en personeel is altijd erg vriendelijk. Er zijn goekopere betaalrekeningen maar waar praten we op jaarbasis over?

  • 96.0
    • 100.0%
    • 80.0%
    • 100.0%
    • 100.0%
    • 100.0%
    3 maart 2013

    Ben al jaren klant en bij verschillende filialen ivm verhuizingen. Overal betrokken en deskundige medewerkers getroffen. Ben ook lid van de coöperatie Rabobank.

  • 100.0
    • 100.0%
    • 100.0%
    • 100.0%
    • 100.0%
    • 100.0%
    31 oktober 2012

    Super snelle en goede service. Medewerker denkt mee met de klant.

  • 92.0
    • 100.0%
    • 80.0%
    • 80.0%
    • 100.0%
    • 100.0%
    12 augustus 2012

    Wij zijn zeer tevreden over deze bank, voor zowel het internetbankieren als het aan- en verkopen van aandelen. Goede prijs/kwaliteitsverhouding.

  • 92.0
    • 100.0%
    • 80.0%
    • 80.0%
    • 100.0%
    • 100.0%
    20 maart 2012

    Ben zeer tevreden over het RaboTotaal Pakket. Alles in één en creditcard + pasgemak met internetbankieren werken uitstekend.

  • 96.0
    • 100.0%
    • 80.0%
    • 100.0%
    • 100.0%
    • 100.0%
    19 maart 2012

    Ben erg tevreden over de klantvriendelijkheid en de bereikbaarheid. Will

  • 92.0
    • 80.0%
    • 80.0%
    • 100.0%
    • 100.0%
    • 100.0%
    9 februari 2012

    De daadwerkelijke kosten komen lager uit als je normaal ook al een doorlopende reisverzekering zou hebben. Doorl. Reisverzekering is namelijk 25% goedkoper.

  • 96.0
    • 100.0%
    • 80.0%
    • 100.0%
    • 100.0%
    • 100.0%
    29 september 2011

    Ben zeer tevreden over deze bank. Zeer klantvriendelijk en helpen je heel correct.

Ook een review voor de Rabobank TotaalPakket schrijven?

Schrijf zelf een review en help anderen met hun keuze

Deel bericht via:

Alle geteste Rabobank betaalrekeningen (4)

Laatste reactie op onze tests
AfterPay

geachte heer,mevrouw Valkenburg, Graag zou ik deze kwestie met u willen bespreken. Zou u contact met mij op willen nemen...

Laatst gestelde vraag
Is het overboeken van 50000$ van een dollarrekening bij bank A naar een dollarrekening bij bank B, beide banken in Nederland, ook gratis?
W. van Humbeeck
Beantwoord door
Reactie Consumentenbond,
Laatste review
Triodos Bank Losse betaalrekening
Marco
96.0 procent