De beste elektrische tandenborstel: ons advies

Welke elektrische tandenborstel verwijdert het beste plak en welke tandenborstels is het prettigst in gebruik? Wij testen 9 tandenborstels van de merken Braun, Philips Sonicare en Kruidvat. Er zijn tandenborstels met en zonder extra mogelijkheden. De prijsverschillen zijn groot. Vergelijk direct de elektrische tandenborstels en bekijk welke het beste scoort.

Heb je al een account? Log in

Beste elektrische tandenborstel?

De testresultaten lopen behoorlijk uiteen. En duurder blijkt niet altijd beter... Maak nu 2 maanden gratis kennis en krijg direct toegang tot alle testresultaten!

Maak kennis

De beste elektrische tandenborstel

Top 3 aandachtspunten uit de test Elektrische tandenborstels:

  1. Prijs: duurder blijkt niet altijd beter; de Beste Koop kost maar €17!
  2. Oplaadtijd: één elektrische tandenborstel scoort hierop een 1.
  3. Extra's: de meeste elektrische tandenborstels hebben handige snufjes.

Log in of maak nu 60 dagen gratis kennis en bekijk direct welke elektrische tandenborstels goed scoren en welke juist niet.

Beste Elektrische tandenborstels 

We testten 9 elektrische tandenborstels van de merken Oral-B, Philips Sonicare en Kruidvat. De elektrische tandenborstels zijn onder andere getest op plakverwijdering, oplaadtijd, gebruiksgemak en waterresistentie. De prijzen lopen behoorlijk uiteen: de duurste kost €139 en de goedkoopste €14. Er zijn maar liefst 3 elektrische tandenborstels die een predikaat krijgen; 1 is Beste Koop en 2 zijn Beste uit de test. Log in of maak nu 60 dagen gratis kennis en bekijk welke elektrische tandenborstels het beste zijn.

Onafhankelijke testresultaten

Wij testen daadwerkelijk producten zodat je zeker weet of een product in orde is. Bij ons krijg je écht betrouwbaar advies over producten en diensten. Om onafhankelijk onderzoek te kunnen blijven doen, hebben we leden nodig. Nog geen lid? Maak nu 60 dagen gratis kennis en krijg direct toegang tot alle testresultaten.

Doe mee

Laatste review
Braun Oral-B Triumph IQ 5000/D345455X
k.w.h.f. Berger
92.0 procent
Laatst gestelde vraag
De accu van mijn Braun gaan ca 2 jaar mee en daarna kan je het hele apparaat weggooien. Zou graag zien dat de borstels ook getest worden op vervangbaarheid van de accu's.
heer J.J. Breewel
Beantwoord door
heer L. Veugelers,
Laatste reactie op onze tests
Natasja

Geweldig product! Ik ben tevreden,zag wel meteen resultaat. En dat blauwe in de wastafel? Ach, is toch schoon te maken?

/tests/afbeeldingen/4174484/internetpanelconsumentenbond.jpg Help mee met onze tests

Dankzij ons internetpanel brengen we haarscherp de kwaliteit van producten en diensten in kaart.
Doe ook mee!