Espressomachines

Zoek espressomachines

 • Soort espresso-machine

 • Soort portiesysteem

 • Prijs

Bezig met laden... 304 espressomachines gevonden

Ons advies

Heb je al een account? Log in

Meer video's
 1. Het beste espresso-apparaat

  meten van de temperatuur van de koffieDe Consumentenbond heeft bijna 150 espresso-apparaten getest op kwaliteit van de koffie, temperatuur, melk opschuimen, snelheid en gebruiksgemak. Prijzen van volautomatische of handmatige espresso-apparaten kunnen oplopen tot meer dan €2000, maar voor minder dan €100 koop je al een goed scorend espresso-apparaat dat werkt met capsules en een prima volautomaat heb je al voor iets meer dan €250.

  Het beste espresso-apparaat uit de test.
 2. Handmatig, volautomaat of gesloten portiesysteem

  Handmatige apparaten vul je met gemalen koffie of E.S.E pads. Volautomaten vul je met koffiebonen en gesloten portiesystemen (zoals Nespresso en Dolce Gusto) werken met capsules. Gesloten portiesystemen zijn klein, gebruiksvriendelijk en makkelijk schoon te maken, maar qua smaak ben je gebonden aan de variëteit in capsules.

  Meer over soorten espresso-apparaten.
 3. Tips voor het kopen van een espresso-apparaat

  Delonghi MagnificaS ECAM22110, volautomaat espressomachineJe eerste keus is tussen een handmatig espresso-apparaat, een volautomaat of een portie-apparaat. Dan kijk je naar de extra's: een melkopschuimer, mogelijkheid om heet water te tappen of kopjes te verwarmen, een waterfilter tegen kalkaanslag, en een timer zodat de koffie 's ochtends klaar staat.

  Meer tips voor het kopen van een espresso-apparaat.
 4. De prijs van een kopje espresso

  De volautomaten zijn het duurst in aanschaf, maar je zet er wel de voordeligste koffie mee: €0,03 per kopje. Bij gesloten portiesystemen geldt het omgekeerde: het espresso-appraat is relatief goedkoop, maar de koffie duur, €0,29 tot €0,45 per kopje.

  Prijs kopje espresso per espresso-apparaat.
 5. Soorten koffie

  cappuccinoMet je espresso-apparaat kun je meer dan alleen espresso maken. Bijvoorbeeld cappuccino, caffé Americano, caffé macchiato, caffé lungo, caffé latte, latte macchiato en doppio. 

  Overzicht van soorten koffie.

Achtergrondinformatie over espressomachines

Meest recente vragen over espressomachines

Meer vragen en antwoorden

Tests

Beste Koop-App

Handig voor in de winkel. Snel en eenvoudig inzicht in specificaties, prijsinformatie, testresultaten.

Espressomachines per merk