Inbouw vaatwassers

De Consumentenbond test inbouw-vaatwassers op hoe goed ze afwassen, spoelen en drogen, en op energie- en waterverbruik.

Wat is een inbouw vaatwasser?

Een inbouw-vaatwasser is de beste keus als je de vaatwasser deel wil laten uitmaken van het interieur van de keuken. Er zijn twee soorten inbouw-vaatwassers:

  • Geïntegreerde inbouw-vaatwassers. Het bedieningspaneel is aan de buitenzijde zichtbaar, ook als de deur dicht is.
  • Volledig geïntegreerde inbouw-vaatwassers. Daarbij is het bedieningspaneel in de bovenzijde van de deur verwerkt. Het bedieningspaneel is niet zichtbaar als de deur dicht is.

Vaatwasmachinefabrikanten gaan niet eenduidig om met de verschillende soorten en benamingen daarvoor. Bij een inbouw-vaatwasser wordt lang niet altijd onderscheid gemaakt tussen geïntegreerde en volledig geïntegreerde inbouw-vaatwassers. Vraag bij de aanschaf van een inbouw-vaatwasser daarom altijd goed door over welke uitvoering of welk model precies wordt gesproken.

Inbouw-vaatwasser testresultaten

Hieronder vind je de laatst geteste en meest bekeken inbouw-vaatwassers. Ons testoordeel laat eenvoudig zien wat de beste inbouw-vaatwasser is en welke inbouw-vaatwasser het minst presteert. Direct de resultaten van de inbouw-vaatwasser-test zien en alle vaatwassers vergelijken? Log in of word lid van de Consumentenbond.

Geteste inbouw vaatwassers (154)

Niet geteste inbouw vaatwassers (154)

Meer vaatwassers per type