Cv-ketels vergelijken Alle cv-ketels overzicht

Intergas Kombi Kompakt HRE 28/24

  • Intergas Kombi Kompakt HRE 28/24
  • De Intergas Kombi Kompakt HRE 28/24 is door ons getest

    Bekijk de testresultaten: maak kennis of login

    86
    Op basis van 13 reviews
    Minimum vermogen:
    -
    Maximum vermogen (fabrieksinstelling):
    -
    Maximum vermogen:
    -
Samen slimmer

Samen weten we meer. Deel je mening en verrijk onze testresultaten.

Schrijf review

Totaal score (13 reviews)

  • 86.1538461538462%
  • 87.6923076923077%
  • 84.6153846153846%
  • 87.6923076923077%

13 review(s) van de Intergas Kombi Kompakt HRE 28/24

  • 50.0
    • 40.0%
    • 40.0%
    • 80.0%
    • 40.0%
    20 mei 2013

    ik ben verder wel tevreden over de ketel. weinig geluid, moet hij wel goed werken. Bij ons scheen er een onder deel te missen. Wat ons een toren hoge rekening (gas) tot conclusie was de leverancier en de installateur willen er niks van weten maar hebben wel het onderdeel nieuw geplaatst dus zal wel ergens goed voor zijn. vreemd dat hij er wel in zit maar verder geen functie heeft. wie kan mij daar een antwoord op geven.

  • 60.0
    • 60.0%
    • 60.0%
    • 60.0%
    • 60.0%
    3 november 2012

    Ik heb deze ketel ook. Het getikt daar had ik ook "last" van. Maar dat is de afkoeling. Is in aug. door een monteur verholpen tijdens de jaarlijkse controle.

  • 75.0
    • 80.0%
    • 60.0%
    • 60.0%
    • 100.0%
    21 oktober 2012

    Redelijke goede ketel. 3 jaar in bezit. Nooit problemen gehad. Goedkoop in de aanschaf. Nadeel vind ik dat nadat de ketel gewerkt heeft de ketel tikt. in standby stand is de ketel ook erg zuinig.

  • 75.0
    • 80.0%
    • 80.0%
    • 80.0%
    • 60.0%
    17 februari 2012

    Sinds 2 jaar heb ik deze ketel in gebruik. Ik ben er tevreden over, ook gedurende de afgelopen strenge vorst. Wel had ik binnen een half jaar na aanschaf een element defect, zijnde iets met de electrische ontsteking. Vervangingskosten ca. 15 euro, dus niet een groot probleem.

  • 85.0
    • 80.0%
    • 100.0%
    • 80.0%
    • 80.0%
    5 november 2012

    Een fijne ketel, geruisloos, je hoort hem niet, ben erg tevreden, echt een aanrader.

  • 90.0
    • 80.0%
    • 100.0%
    • 80.0%
    • 100.0%
    8 juli 2012

    prima, compacte ketel.

  • 95.0
    • 100.0%
    • 100.0%
    • 80.0%
    • 100.0%
    28 juni 2012

    Als laatste uit de test bij De Consumentenbond. Echter als één vd beste ketels bij Kieskeurig. Het belangrijkste item test De Consumentenbond niet, nl. de duurzaamheid van de ketel en daarin scoort deze ketel blijkbaar uitstekend (vraagt u maar eens aan onafhankelijke onderhoudsmonteurs of kijk op Kieskeurig). Nu 2,5 jr in ons bezit en hij bevalt ons prima; weinig geluid, snel warm en nog geen storing gehad. Bovendien aantrekkelijk geprijsd.

  • 95.0
    • 100.0%
    • 100.0%
    • 80.0%
    • 100.0%
    25 oktober 2014

    Ben sinds 10/2013 in het bezit van deze ketel, toen het laatste model. Ben er erg tevreden over, zit ook nog in de garantie. Er blijken grote prijsverschillen te zijn als je deze ketel via een energieleverancier aanschaft. Vergelijk dus en doe als ik ook een goede koop ! (€ 900 verschil met de duurste incl.montage) Ketel is 1x een monteur bij geweest ivm afstelling door onjuist gekalibreerde meetapparatuur. Verder puike ketel !

  • 100.0
    • 100.0%
    • 100.0%
    • 100.0%
    • 100.0%
    8 oktober 2012

    Deze CV-ketel 2 jaar in bezit, werkt prima, doet wat ie moet doen.

  • 100.0
    • 100.0%
    • 100.0%
    • 100.0%
    • 100.0%
    21 oktober 2012

    Wij bezitten de ketel nu een jaar en zijn uiterst tevreden, zie de waardereingen. De afgelopen koude winter hebben we het ketelwater tijdelijk op 70 graden ingesteld, normaal is 64 graden voldoende. In de comfort instelling geeft de ketel vrijwel onmiddellijk warm water, maar dan zal het gasverbruik hoger zijn, aangezien het toch aanwezige kleine tankje dan op temperatuur wordt gehouden.

  • 100.0
    • 100.0%
    • 100.0%
    • 100.0%
    • 100.0%
    21 oktober 2012

    Een jaar geleden deze ketel aangeschaft op aanraden van de onderhoudsmonteur. Prima ketel zonder extra poespas, die het apparaat alleen maar duurder zou maken en misschien ook storingsgevoeliger. Ik begrijp niet, dat deze ketel zo laag scoort.

  • 100.0
    • 100.0%
    • 100.0%
    • 100.0%
    • 100.0%
    21 oktober 2012

    geweldge ketel heb hem een jaar heeeeel stil en compact heeft als enigste geen driewegklep is een nieuw systeem dus minder onderdelen om te repareren

  • 100.0
    • 100.0%
    • 100.0%
    • 100.0%
    • 100.0%
    13 oktober 2014

    sinds 2008 heb ik deze ketel, geen enkel reparatie gehad , in het begin was er een getik in de ketel intergas monteur heeft het verholpen, viel onder de garantie. doet het verder nog steeds prima, ben er zeer tevreden over.

Ook een review voor de Intergas Kombi Kompakt HRE 28/24 schrijven?

Schrijf zelf een review en help anderen met hun keuze

Deel bericht via:

Doe mee

Kun jij helpen?
De nieuwste generatie ketels, de zgn slimme, krijgt mijn huis niet warm. De radiatoren zijn hooguit lauw terwijl de boel uren staat te stampen.mje hoort dit vaker. Wat doen de leveranciers?
67876,
Stel een vraag
Laatste review
Nefit TopLine AquaPower HRC30/CW5
M.H.J. Gooskens
80.0 procent
/tests/afbeeldingen/4174484/internetpanelconsumentenbond.jpg Help mee met onze tests

Dankzij ons internetpanel brengen we haarscherp de kwaliteit van producten en diensten in kaart.
Doe ook mee!