Afstandsbedieningen specificaties en prijzen vergelijken

Extra informatie

Gratis prijzen en specificaties vergelijken

Vergelijk gratis de prijzen en specificaties van afstandsbedieningen. Er is geen afstandsbedieningentest, maar we zetten prijzen en eigenschappen op een rij in de Vergelijker, zodat je toch beter kunt kiezen. 

Eerste indrukken

Producten die nieuw op de markt komen proberen wij zo snel mogelijk aan een kort onderzoek te onderwerpen zodat we een eerste indruk ervan kunnen presenteren. Bekijk de eerste indrukken op het gebied van afstandsbedieningen.

Wat is een universele afstandsbediening

Vivanco_kleinEen universele afstandsbediening is een knopppenkastje waarmee je meerdere apparaten van vele merken kunt bedienen.

Universele afstandsbedieningen kunnen ervoor zorgen dat de wirwar aan afstandsbedieningen vervangen wordt door één universeel apparaatje.

Ook kan een universele afstandsbediening ingezet worden als goedkope(re) vervanger van je defecte afstandsbediening.

Quicktest afstandsbedieningen (2013)

Wij probeerden een tiental uiteenlopende universele afstandsbedieningen. Zes laten zich met behulp van een usb-kabeltje via de pc of Mac instellen op apparaten (tv's, decoders, etc) in huis. De computer-installatie blijkt een relatief gebruikersvriendelijke methode en heeft bijkomende voordelen.

Prijs van afstandsbedieningen

Prijzen lopen uiteen van soms minder dan een tientje tot vele honderden euro's voor heel luxe modellen. Er is niet echt een seizoen waarin leuke aanbiedingen zijn of waarin opeens veel universele afstandsbedieningen worden aangeboden.

Garantie

Winkelier en fabrikanten geven meestal 1 of 2 jaar garantie op hun producten. Ze beloven daarmee dat het product bij normaal gebruik gedurende die periode probleemloos functioneert. Wat houdt wettelijk garantie precies in?

Doe mee

Laatst gestelde vraag
Stuurt Harmony ook het mediapaneel van Hulsta aan?
Peter
Beantwoord door
Reactie . Consumentenbond,
Laatste review
Emiel
20.0 procent
/tests/afbeeldingen/4174484/internetpanelconsumentenbond.jpg Help mee met onze tests

Dankzij ons internetpanel brengen we haarscherp de kwaliteit van producten en diensten in kaart.
Doe ook mee!