Afstandsbedieningen specificaties en prijzen vergelijken
Extra informatie

Prijs van afstandsbedieningen

Infocus_kleinEr zijn tal van universele afstandsbedieningen op de markt. Je treft ze voor bedragen van rond een tientje aan in de grabbelbakken van de bouwmarkt, mediamarkt en de supermarkt. Wie wat meer te besteden heeft, kan terecht bij AV-speciaalzaken, maar ook bij de Kijkshop, voor de wat luxere modellen tot vele honderden euro's.

Meer functies

Hoe hoger de prijs hoe meer functies en mogelijkheden de afstands-bedieningen doorgaans hebben. Duurder modellen zijn soms uitgerust met een lcd-scherm, touchscreen, computerinterface en de mogelijkheid om RF-signaal (vooral gebruikt om lampen aan en uit te zetten) te versturen.

De tientjes-modellen uit de grabbelbakken stellen doorgaans teleur. Het bereik is minimaal, de apparaatjes kennen lang niet alle te bedienen apparatuur en het bedienings- en installatiegemak laat doorgaans te wensen over.

Er is niet echt een seizoen waarin leuke aanbiedingen zijn of waarin opeens veel universele afstandsbedieningen worden aangeboden.

Prijzen

De productvergelijker van de Consumentenbond maakt voor de dagelijkse update gebruik van webwinkelinformatie, waaronder voorraadstatus en prijzen van Kieskeurig.nl. Consumenten kunnen daardoor in ongeveer 70 populaire productgroepen de prijzen van zo'n 500 webwinkels met elkaar vergelijken.

De Consumentenbond vermeldt op zijn website welke online winkels het Thuiswinkel Waarborg of het Webshop Keurmerk hebben. Deze keurmerken hebben tweezijdige algemene voorwaarden afgesloten met de Consumentenbond en zijn aangesloten bij De Geschillencommissie.

Lees voordat je een afstandsbediening koopt de volgende gouden tips.

Deel bericht via:

Doe mee

Laatst gestelde vraag
Stuurt Harmony ook het mediapaneel van Hulsta aan?
Peter
Beantwoord door
Reactie . Consumentenbond,
Laatste review
Emiel
20.0 procent
/tests/afbeeldingen/4174484/internetpanelconsumentenbond.jpg Help mee met onze tests

Dankzij ons internetpanel brengen we haarscherp de kwaliteit van producten en diensten in kaart.
Doe ook mee!