Scheiden (e-book)

  • E-book - september 2011
  • Bestandsformaat: ePUB
  • ISBN: 978 90 5951 1712
  • Levertijd: Zie omschrijving.
Ook verkrijgbaar als paperback
Niet-ledenprijs € 9,99
Ledenprijs € 6,99

Helaas krijgen sommige mensen met een scheiding te maken. Een scheiding grijpt emotioneel heftig in een leven in. Daarnaast zijn er financiële, praktische en juridische gevolgen. Wat moet u allemaal regelen?
 
Wat vindt u in dit boek?
Het boek Scheiden biedt u hulp in deze moeilijke periode. Het vertelt u wat er allemaal bij een scheiding komt kijken en hoe u alles het beste regelt. U vindt veel heldere reken- en praktijkvoorbeelden. Het is nuttig een overzicht te maken van alle bezittingen en schulden en hoe die over de twee ex-partners verdeeld gaan worden. 
Als er kinderen zijn, dan moet duidelijk zijn bij wie ze gaan wonen en hoe het verder geregeld is met ouderlijk gezag, omgangsregelingen en eventueel co-ouderschap. Ook komen onderwerpen aan de orde als verzekeringen en aanpassen van het testament. U zult met dit boek geen belangrijke zaken over het hoofd zien en u krijgt praktische oplossingen aangereikt. Een onmisbare hulp bij de start van een nieuwe fase in uw leven! Met de cijfers van 2011 en actuele ontwikkelingen, zoals het afschaffen van de flitsscheiding en het verplichte ouderschapsplan.
 
Voor wie is dit boek bestemd?
Echtparen en geregistreerde partners die gaan scheiden en behoefte hebben aan een praktische handleiding. 

Details e-book bestelling:
• Als u het e-book heeft besteld, krijgt u een e-mail met daarin de downloadlink voor het e-book.
• Uw downloadlink blijft een half jaar actief; u kunt het e-book maximaal vijf keer downloaden.
• Het bestandsformaat van het e-book is ePUB. U kunt ePUB-bestanden lezen op een e-reader, tablet of computer. Op de computer kunt u de readersoftware van uw e-reader gebruiken of Adobe Digital Editions. Dit programma is gratis en te downloaden op www.adobe.com/nl/products/digitaleditions. Voor het lezen van ePUB’s op een tablet zijn diverse (gratis) apps te downloaden.
• De tekst van het e-book zal zich automatisch aanpassen aan de grootte van het scherm van het door u gebruikte apparaat. De illustraties in het e-book (zoals tabellen) worden niet altijd aangepast aan de schermgrootte. In dat geval kunt u gebruikmaken van de inzoomfunctie om de illustratie groter in beeld te brengen.

 

 

Deel bericht via:
Print

Misschien ook interessant voor u: