CB Kiosk-App

CB Kiosk: Alle bladen en boeken van de Consumentenbond op jouw tablet en smartphone

  tussen bestand CB kiosk

Met de CB Kiosk-App lees je de tijdschriften en boeken van de Consumentenbond ook digitaal!
- Consumentengids, Digitaalgids, Geldgids, Reisgids, Gezondgids en Beste Koop voor je kind.
- Verschillende Minigidsen.
- Alle e-books van de Consumentenbond.

De CB Kiosk-App is gratis te downloaden en is geschikt voor tablets en smartphones (Android en iPad/iPhone). De CB-Kiosk heeft een handige zoekfunctie op tekst in gedownloade documenten. Zo vind je gemakkelijk een bepaald artikel of die ene test terug. Gebruik je de CB Kiosk op meerdere apparaten, dan kun je op een ander apparaat verder gaan waar je gebleven was met lezen.   

Download de app eenvoudig via de App Store of Google Play Store

  Google play store logo app store


 


Heb je een abonnement op een gids van de Consumentenbond?
Heb je een abonnement op een of meer gidsen, dan lees je die gratis ook op de tablet en smartphone. Na het downloaden van de CB Kiosk-App log je in met je Consumentenbond inloggegevens. Eenmaal ingelogd onthoudt de app je gegevens. Vanaf dat moment ontvang je de gidsen waarop je een abonnement hebt automatisch in de app. Ook ontvang je 10% korting op onze e-books die in de CB Kiosk-app staan. De minigidsen zijn gratis te lezen. 

Geen abonnement?
Als je geen abonnement hebt op een tijdschrift van de Consumentenbond, dan kun je in de CB Kiosk eenvoudig een account aanmaken om je favoriete boeken en tijdschriften van de Consumentenbond te kopen en te lezen. En je kunt onze minigidsen gratis downloaden.

Losse artikelen
In de CB Kiosk-app bestaat bovendien de mogelijkheid om losse artikelen te kopen. Handig als je alleen die wasmachinetest wilt lezen, maar niet meteen het hele blad wilt kopen. Losse artikelen kosten €1,99. Heb je een abonnement dan betaal je €0,89. De minigidsen kun je gratis downloaden.

Meer weten? Lees hier de antwoorden op de meest gestelde vragen.