Consumentenbond Kiosk-App

Lees de bladen en boeken van de Consumentenbond op je tablet, smartphone, laptop of pc.

    CBkiosk_600pix

Met de Kiosk-App lees je de tijdschriften en boeken van de Consumentenbond ook digitaal!
- Consumentengids, Digitaalgids, Geldgids, Reisgids, Gezondgids en Beste Koop voor je kind.
- Verschillende Minigidsen.
- Alle e-books van de Consumentenbond.
- Gratis artikelen.

De Kiosk-App is gratis te downloaden en is geschikt voor tablets en smartphones (Android en iPad/iPhone). De Consumentenbond-Kiosk heeft een handige zoekfunctie op tekst in gedownloade documenten. Zo vind je gemakkelijk een bepaald artikel of die ene test terug. Gebruik je de Consumentenbond Kiosk op meerdere apparaten, dan kun je op een ander apparaat verder gaan waar je gebleven was met lezen. 

Download de app eenvoudig via:
 

logo app store   Google play store
 

  

Heb je een abonnement op een gids van de Consumentenbond?
Heb je een abonnement op een of meer gidsen, dan lees je die ook gratis digitaal op je tablet en smartphone. Na het downloaden van de Consumentenbond Kiosk-App log je in met je Consumentenbond inloggegevens. Eenmaal ingelogd onthoudt de app je gegevens. Vanaf dat moment ontvang je de gidsen waarop je een abonnement hebt automatisch in de app. Ook ontvang je 10% korting op onze e-books die in de Kiosk-app staan. De minigidsen zijn gratis te lezen. 

Geen abonnement?
Als je geen abonnement hebt op een tijdschrift van de Consumentenbond, dan kun je in de Consumentenbond Kiosk eenvoudig een account aanmaken om je favoriete boeken en tijdschriften van de Consumentenbond te kopen en te lezen. En je kunt onze minigidsen gratis downloaden.

Lees je favoriete gids nu ook op de pc.
Je kunt de boeken en bladen nu ook gewoon op je computer lezen. Log in en je ziet je leestafel met alle publicaties waar je recht op hebt, en met één klik lees je ze in de browser. Je kunt hier ook gratis artikelen en minigidsen lezen.

Meer weten? Lees de antwoorden op de meest gestelde vragen.