CB Computerhulp

CBcomputerhulp.nl: online platform voor computerproblemen

CB-computerhulp-beeldscherm-72-dpiCB Computerhulp is een nieuw online platform van de Consumentenbond. Voortaan kun je snel en eenvoudig een oplossing vinden voor al je gebruikersproblemen met je pc, laptop, notebook, tablet èn randapparatuur en programmatuur.

Je hebt de garantie dat een ICT-expert binnen een uur, of op een ander door jou aangegeven tijdstip, reageert op jouw hulpvraag. CB Computerhulp is 24 uur per dag en 7 dagen per week bereikbaar.

Je kunt op 5 manieren tegen vaste tarieven hulp krijgen en kiest zelf welke manier je wenst:

  • E-mail - direct een oplossing per e-mail ontvangen
  • Bellen -  direct gebeld worden door een expert
  • Chatten - direct chatten met een expert
  • Remote - direct (via internet) een expert toegang geven tot je pc
  • Huisbezoek - direct een huisbezoek afspreken. Je betaalt het eerste uur en daarna per half uur. Je betaalt geen voorrijkosten!

Als lid van de Consumentenbond profiteer je van ledentarieven. Registeren op CB Computerhulp is niet nodig. Gewoon even inloggen met je gebruikersnaam en wachtwoord van de Consumentenbond. Geen lid van de Consumentenbond? Geen probleem, ook dan helpt CB Computerhulp je graag! Je hoeft hiervoor geen lid van de Consumentenbond te worden. Kies de gewenste service en registreer je gratis.
 
De Consumentenbond werkt voor CB Computerhulp samen met het bedrijf BizziPros. BizziPros onderhoudt de contacten met de ICT-experts, handelt de facturen af en bewaakt samen met de Consumentenbond de kwaliteit van de ondersteuning.

Lees ook: