CB Kiosk-App

CB Kiosk: Alle bladen en boeken van de Consumentenbond op jouw tablet

  ipad-en-android-met-cb-kiosk

Met de CB Kiosk-App lees je de tijdschriften en boeken van de Consumentenbond ook digitaal!

De Consumentengids, Digitaalgids, Geldgids, Reisgids, Gezondgids, Beste Koop voor je kind en diverse minigidsen, ze zijn met deze app allemaal digitaal op je tablet te lezen. De app bevat ook nog eens alle e-books van de Consumentenbond, van 'Het Keuzedieet' tot 'De beste bespaartips'. Kortom, je favoriete gidsen en e-books reizen voortaan met je tablet mee!

Download de app eenvoudig via de App Store of Google Play Store

  Google play store logo app store


 

Gratis voor leden, hoe werkt het?

De app is gratis voor leden van de Consumentenbond. Na het downloaden log je in met je Consumentenbond inloggegevens. Eenmaal ingelogd onthoudt de app je gegevens. Vanaf dat moment ontvang je de gidsen waarop je een abonnement hebt automatisch in de app. Ook ontvang je een aantrekkelijke korting op onze e-books en de andere tijdschriften die in de CB Kiosk staan. De minigidsen zijn gratis te lezen. 

Geen lid van de Consumentenbond?
Ben je geen lid, dan kun je in de CB Kiosk ook jouw favoriete boeken en tijdschriften van de Consumentenbond kopen en lezen.

Losse artikelen
In CB Kiosk bestaat bovendien de mogelijkheid om losse artikelen te kopen. Handig als je alleen die wasmachinetest wilt lezen, maar niet meteen het hele blad wilt kopen. Losse artikelen kosten €3,59, leden betalen €2,69. Als introductieaanbod bieden we losse artikelen tijdelijk aan voor €0,89 voor leden en €2,69 voor niet-leden. De minigidsen zijn zonder kosten te downloaden.

Meer weten? Lees hier de antwoorden op de meest gestelde vragen.