Consumentenbond InformBar

  • Scheelt zoekwerk en tijd
  • Maakt online-shoppen een stuk eenvoudiger
  • Meldt alle relevante tests
    Speciaal voor die momenten dat je niet direct aan ons denkt.

Hoe werkt Consumentenbond InformBar?

InformBar is een klein programmaatje (extensie) voor in je browser. InformBar wijst je op onze informatie juist op dát moment dat je er op internet naar op zoek bent.

Wanneer toont InformBar meldingen in mijn browser?

Introductiefilm InformBar

Bekijk je bijvoorbeeld in een webwinkel een tv, dan toont InformBar een melding als wij deze tv getest hebben en kun je direct doorklikken naar de testresultaten. Maar ook bij het zoeken van een energieleverancier of verzekeraar wijst InformBar je op onze aanvullende online-informatie en diensten. Als er niets te melden valt, zal InformBar zich niet vertonen. Zo wordt online-shoppen een stuk eenvoudiger en mis je nooit meer relevante tests of lidmaatschapsvoordelen.

  werking informbar1

Veelgestelde vragen

Heb je een vraag over InformBar? Bekijk dan onze reeks Veelgestelde vragen over InformBar

Geef je mening

Consumentenbond InformBar is volop in ontwikkeling. We verbeteren deze continu om beter te laten aansluiten bij je wensen. Opmerkingen, suggesties of verbeterpunten kun je sturen naar informbar@consumentenbond.nl.

streep-landingspagina

Uitleg en ondersteuning bij gebruik logo-informbar

Consumentenbond InformBar maakt gebruik van het InformBar-platform. Op de InformBar-website staat uitgebreide informatie over de werking van InformBar. Ook vind je er ondersteuning bij installatie en gebruik: