Zorgverzekering 2014-2015
Zorgpremie

Goedkoopste zorgverzekering

De inhoud van de basisverzekering voor de zorg is over het algemeen gelijk, maar de hoogte van de premie voor een basisverzekering kan behoorlijk verschillen.

Goedkoopste zorgverzekering

Dé goedkoopste zorgverzekering bestaat niet. De goedkoopste basisverzekering wel. In 2014 betaal je bij ZEKUR de laagste premie voor de basisverzekering. Bij deze verzekering kun je alleen terecht in een beperkt aantal ziekenhuizen. En herhaalrecepten moet je bestellen bij de internetapotheek waarmee ZEKUR afspraken heeft gemaakt. Wat de goedkoopste basisverzekering voor 2015 is, is op dit moment nog niet bekend. Door je aan te melden voor de ZorgAlert, houden we je automatisch op de hoogte van de premies van de zorgverzekering voor 2015.

Zelfde basispakket

De inhoud van het basispakket is wettelijk vastgesteld en daardoor bij elke zorgverzekeraar hetzelfde. Hierdoor zijn de premies van de basisverzekeringen goed te vergelijken. Een enkele zorgverzekeraar - waaronder Pro Life - heeft een iets afwijkend basispakket. Op basis van hun christelijke grondslag vergoeden zijn bijvoorbeeld niet zomaar IVF-behandelingen.

Goedkoopste aanvullende zorgverzekering

Wat de goedkoopste aanvullende zorgverzekering is, verschilt per persoon. Het hangt namelijk af van welke dekking je wilt en van je persoonlijke situatie. Een vrouw met een gezin heeft nu eenmaal andere wensen dan een alleenstaande man. Wat voor de jou de goedkoopste zorgverzekering is ontdek je door bijvoorbeeld gebruik te maken van de Zorgvergelijker.

ZorgAlert

Wil je op de hoogte blijven van alle veranderingen op het gebied van zorg en zorgverzekeringen? Meld je dan aan voor de ZorgAlert.

Deel bericht via: