icon-menu logo_footer preds symbol-afrader symbol-bestekoop symbol-besteuittest

Avéro Achmea uit onze vergelijkers

Nieuws
|
Verzekeraar Avéro is niet langer te vinden in onze online vergelijkers. De reden hiervoor is dat het label van Achmea vanaf 1 januari 2018 geen nieuwe klanten meer accepteert.
Rien Meijer

Rien Meijer , Expert Geld & Verzekering Gepubliceerd op: 4 januari 2018

avero achmea logo gebouw

Niet meer via tussenpersonen

Avéro Achmea stopt per 1 april helemaal met het aanbieden van particuliere schadeverzekeringen via tussenpersonen. Het Compleet bij Elkaar Pakket, met daarin 19 verzekeringen, is dan alleen nog verkrijgbaar via volmachtrelaties.

19 verzekeringen

Het gaat onder andere om aansprakelijkheidsverzekeringen voor particulieren (AVP), autoverzekeringen, inboedel- en opstalverzekeringen, rechtsbijstandverzekeringen en doorlopende reisverzekeringen. De AVP van Avéro Achmea kwam bij de Consumentenbond vorig jaar nog als Beste uit de Test.

‘Vergelijkbaar aanbod’ van ASR

Avéro heeft met ASR afgesproken dat bestaande klanten via hun adviseur een vergelijkbaar aanbod krijgen. Verzekerden kunnen uiteraard zelf beslissen of ze willen overstappen op het Voordeelpakket van ASR.

Zelf vergelijken

Via onze online vergelijkers (AVP, auto-, inboedel-/opstal- of reisverzekering) kun je zelf ontdekken welke verzekering het beste bij jou past.

Bron: MoneyView/Consumentenbond

Schrijf je in voor onze e-mails

Blijf op de hoogte van nieuws, acties en tips. Zo bespaar je geld, voorkom je een miskoop én weet je wat jouw rechten zijn als consument.
We gaan zorgvuldig om met je gegevens. Ben je ingelogd op onze website en heb je de personalisatie cookies geaccepteerd? Dan combineren we je klikgedrag met je persoonlijke gegevens. Zo ontvang je e-mails die zijn afgestemd op jouw interesses. Afmelden kan altijd. Lees ook onze privacyverklaring.

Meer nieuws

Meer nieuws

Test aansprakelijkheidsverzekeringen