icon-menu logo_footer preds symbol-afrader symbol-bestekoop symbol-besteuittest

Beste AVP blijft van Klaverblad

Nieuws
|
De aansprakelijkheidsverzekering voor particulieren (AVP) van Klaverblad komt bij de Consumentenbond als 'Beste uit de test'. Met een testoordeel van 8,3 laat de verzekeraar uit Zoetermeer onder meer Interpolis en InShared (beide 8,0) achter zich.
Rien Meijer

Rien Meijer , Expert Geld & Verzekering Gepubliceerd op: 19 juni 2015

Een jaar terug had Klaverblad ook al de beste aansprakelijkheidsverzekering (AVP), toen met een 8,4. Dat de testoordelen over de hele linie íets lager zijn dan vorig jaar, heeft te maken met de waarderingsmethodiek van onze dataleverancier MoneyView.

Alle 37 onderzochte aansprakelijkheidsverzekeringen halen een voldoende, maar 8 krijgen een testoordeel onder de 7. Dat zijn onder anderen Centraal Beheer Achmea, Ditzo (beide 6,6), ING, EAG Assuradeuren (6,5) en Zelf (6,3).

Premies licht gestegen

De premies van de onderzochte AVP’s zijn licht gestegen ten opzichte van vorig jaar. Gemiddeld betaalt een gezin met kinderen nu €62 per jaar (was in 2014 €60), een alleenstaande met kinderen €60 (was €59) en een stel zónder kinderen €56 (€55). Alleenstaanden zijn en waren gemiddeld €36 per kwijt voor hun AVP.

Bron: MoneyView/Consumentenbond

Vond je dit artikel interessant?

Meld je aan voor onze nieuwsbrief en lees elke week alles over de nieuwste tests, tips en acties. Afmelden kan via de link in de nieuwsbrief zelf.
Bekijk ons privacybeleid voor meer informatie over hoe wij jouw gegevens verwerken

Meer nieuws

Meer nieuws

Test aansprakelijkheidsverzekeringen