icon-menu logo_footer preds symbol-afrader symbol-bestekoop symbol-besteuittest

Beste AVP is van ABN Amro

Nieuws
|
De aansprakelijkheidsverzekering voor particulieren (AVP) van ABN Amro komt bij de Consumentenbond als Beste uit de Test. Met een testoordeel van 8,2 laat ABN Amro onder meer Avéro Achmea (8,1) en Interpolis (8,0) achter zich.
rien meijer

Rien Meijer   Expert Geld & VerzekeringGepubliceerd op:5 juli 2016

ABN AMRO gebouw

De voorbije jaren was ABN Amro met zijn AVP niet meer dan een goede middenmoter, maar de bank heeft de voorwaarden onlangs flink op de schop genomen. Zo biedt de verzekering nu ook dekking als je tijdens een sport- of spelsituatie schade toebrengt aan iemand anders (geen medesporter). Ook schade door je kinderen op het oppas- of logeeradres, waarvoor je als ouders niet aansprakelijk bent, zijn nu gedekt. In beide situaties geldt een maximumvergoeding van €25.000. Dit geldt nu ook voor schade die je veroorzaakt als je bijvoorbeeld een vriend(in) helpt met klussen in huis en dergelijke.

Alle 33 onderzochte aansprakelijkheidsverzekeringen halen een voldoende. Slechts 7 krijgen een testoordeel onder de 7. Dat zijn onder andere Centraal Beheer Achmea, Ditzo (beide 6,6), ING en Zelf (6,3). Vergelijk aansprakelijkheidsverzekeringen en zie welke voor jou de beste voorwaarden en premie heeft.

Lees ook:

Schrijf je in voor onze gratis e-mails

Blijf op de hoogte van nieuws, acties en tips. Zo bespaar je geld, voorkom je een miskoop én weet je wat jouw rechten zijn als consument.
In onze privacyverklaring lees je hoe we omgaan met je persoonsgegevens en e-mails voor je personaliseren. Afmelden kan altijd.

Meer nieuws

Meer nieuws

Test aansprakelijkheidsverzekeringen