icon-menu logo_footer preds symbol-afrader symbol-bestekoop symbol-besteuittest

ING verhoogt verzekerd bedrag en premie

Nieuws
|
ING heeft het standaard verzekerd bedrag van zijn aansprakelijkheidsverzekering voor particulieren (AVP) verhoogd van €1 miljoen naar €1,25 miljoen. Daarnaast is het standaard eigen risico van €100 komen te vervallen.
Rien Meijer

Rien Meijer , Expert Geld & Verzekering Gepubliceerd op: 17 juli 2017

Aansprakelijkheidsverzekering kapotte ruit

Beide aanpassingen zijn in lijn met het advies van de Consumentenbond.

Premies flink omhoog

Als gevolg hiervan heeft ING wel de AVP-premies stevig verhoogd: singles betalen nu afgerond €42 per jaar (was €37), gezinnen en alleenstaanden met kinderen zien de jaarpremie stijgen van €61 naar €71.

Wie €1,25 miljoen niet genoeg vindt kan bij concurrent United Insurance terecht. Daar is het, naast een verzekerd bedrag van €1,25 miljoen, nu ook mogelijk te kiezen voor €2,5 miljoen.

Bekijk de premies en voorwaarden van álle aansprakelijkheidsverzekeringen in onze online vergelijker. Hier kun je ook terecht om een AVP af te sluiten.

Lees ook:

AVP premies flink gestegen

Bron: MoneyView/Consumentenbond

Nieuwste artikelen

Schrijf je in voor onze gratis e-mails

Blijf op de hoogte van nieuws, acties en tips. Zo bespaar je geld, voorkom je een miskoop én weet je wat jouw rechten zijn als consument.
In onze privacyverklaring lees je hoe we omgaan met je persoonsgegevens en e-mails voor je personaliseren. Afmelden kan altijd.

Meer nieuws

Meer nieuws

Test aansprakelijkheidsverzekeringen