icon-menu logo_footer preds symbol-afrader symbol-bestekoop symbol-besteuittest

Klaverblad beste uit onze AVP-test

Nieuws
|
Klaverblad is met zijn aansprakelijkheidsverzekering voor particulieren (AVP) als 'Beste uit de test' gekomen. In de net verschenen Consumentengids (juli/augustus 2014) laat Klaverblad met een Testoordeel van 8,4 onder meer InShared (8,2), Kruidvat (8,1) en de nieuwe AVP van Interpolis (8,0) achter zich.
Rien Meijer

Rien Meijer , Expert Geld & Verzekering Gepubliceerd op: 1 juli 2014

Klaverblad scoort onder meer goed met de vergoeding van schade tijdens het oppassen of logeren van kinderen en bij het helpen van vrienden. In beide situaties is schade zonder aansprakelijkheid gedekt zónder apart maximum. Verder wordt de mogelijkheid van een vrijwillig eigen risico gewaardeerd, evenals de ruime keuze qua verzekerd bedrag: €500.000, €1,25 miljoen of €2,5 miljoen. Overigens adviseert de Consumentenbond te kiezen voor een verzekerd bedrag van €1,25 miljoen of meer.

Beste koop

De jaarpremies voor een gezinspolis (met kinderen) lopen uiteen van €36 (ZLM) tot €79 (Nationale-Nederlanden ZPP en Reaal). Woon je in Zeeland of Brabant, dan is ZLM daarmee de 'Beste koop'. Buiten die provincies is dat Bruns ten Brink (€46 per jaar). Voor gezinnen zónder kinderen en alleenstaanden is InShared de 'Beste koop', met een jaarpremie van €36 respectievelijk €25.

Alle onderzochte AVP’s halen een voldoende, maar een negental krijgt een Testoordeel onder de 7. Dat zijn FBTO, Allianz, Centraal Beheer, Ditzo, EAG Assuradeuren, ING, London, Verzekeruzelf.nl en hekkensluiter Zelf.

Kijk en vergelijk

Bekijk in onze online AVP-vergelijker welke aansprakelijkheidsverzekering voor jou de beste voorwaarden en prijs biedt. Ook afsluiten van een AVP gaat hier heel gemakkelijk.

Nieuwste artikelen

Schrijf je in voor onze gratis e-mails

Blijf op de hoogte van nieuws, acties en tips. Zo bespaar je geld, voorkom je een miskoop én weet je wat jouw rechten zijn als consument.
In onze privacyverklaring lees je hoe we omgaan met je persoonsgegevens en e-mails voor je personaliseren. Afmelden kan altijd.

Meer nieuws

Meer nieuws

Test aansprakelijkheidsverzekeringen