icon-menu logo_footer preds symbol-afrader symbol-bestekoop symbol-besteuittest
Ga naar hoofdinhoud

Ohra verhoogt AVP-premies weer

Nieuws
|
Ohra heeft de premies van zijn aansprakelijkheidsverzekering voor particulieren (AVP) opnieuw verhoogd. Toch hoort de verzekeraar nog steeds tot de voordeligere AVP-aanbieders.
rien meijer

Rien Meijer , Expert Geld & Verzekering Gepubliceerd op: 12 december 2017

Ohra gebouw

Gezinnen buiten schot

Voor alleenstaanden ging de jaarpremie per 8 december van €35 naar afgerond €36. Alleenstaanden met kinderen betalen nu €58 (was €56) en stellen zonder kinderen €52 (was €49). Gezinnen mét kinderen blijven deze keer buiten schot: voor hen blijft de premie afgerond €63 per jaar.

Vorig jaar ook

Een jaar geleden verhoogde Ohra de AVP-premies voor iedereen al met circa 10%. In ruil daarvoor ging toen ook het standaard verzekerde bedrag omhoog, van €1 miljoen naar €1,25 miljoen. Dat is in lijn met het advies van de Consumentenbond.

Voordelige selectie

De AVP van Ohra stond in het novembernummer van de Geldgids in een selectie van voordelige aansprakelijkheidsverzekeringen (pdf alleen voor leden) Samen met InShared, Aon Direct, De Nederlanden van Nu en United Insurance. Binnen deze selectie heeft Ohra de duurste – nu zeker – maar volgens ons Testoordeel van 7,8 ook de beste AVP.

Kijk in onze online AVP-vergelijker welke aansprakelijkheidsverzekering het beste bij jou past.

Nieuwste artikelen

Schrijf je in voor onze gratis e-mails

Blijf op de hoogte van nieuws, acties en tips. Zo bespaar je geld, voorkom je een miskoop én weet je wat jouw rechten zijn als consument.
In onze privacyverklaring lees je hoe we omgaan met je persoonsgegevens en e-mails voor je personaliseren. Afmelden kan altijd.

Meer nieuws

Meer nieuws

Test aansprakelijkheidsverzekeringen