! Je browser is verouderd.

Update je browser voor meer veiligheid en snelheid om deze site optimaal te kunnen gebruiken.

Klik hier om te lezen welke browsers geschikt zijn

icon-menu logo_footer preds symbol-afrader symbol-bestekoop symbol-besteuittest
Meer nieuws

Meer nieuws

Meer nieuws

Test aansprakelijkheidsverzekeringen

Ook Hema trekt verzekerd bedrag op

Nieuws|Hema heeft het verzekerde bedrag van zijn aansprakelijkheidsverzekering voor particulieren opgetrokken tot bóven de €1 miljoen. Met een aansprakelijkheidsverzekering van de Hema ben je nu standaard verzekerd voor schade tot €1,5 miljoen. De premies zijn maar licht gestegen.

Rien Meijer

Rien Meijer , Expert Geld & Verzekering Gepubliceerd op:5 september 2018

hema-schadeverzekering

Met de verhoging gaat Hema mee in een trend die al enkele jaren aan de gang is. En die in lijn is met het advies van de Consumentenbond: kies een verzekerd bedrag van €1,25 miljoen of hoger. Ten tijde van onze meest recente  test aansprakelijkheidsverzekeringen was Hema (Testoordeel 6,7) de enige aanbieder die deze mogelijkheid niet bood. Nu dus wel.

Eigen risico blijft €100

In het tweede Consumentenbond-advies – kies voor een algemeen eigen risico van €0 – voorziet Hema nog altijd niet. Net als bij InShared betaal je bij schade de eerste €100 altijd zelf. Positief is dan weer dat Hema de premies met slechts enkele euro’s per jaar heeft verhoogd.

ING biedt ook €2,5 miljoen

Bij concurrent ING (met een Testoordeel van 6,0 hekkensluiter in onze test van dit jaar) kun je sinds 1 september ook kiezen voor een verzekerd bedrag van €2,5 miljoen. De optie van €1,25 miljoen blijft daarnaast bestaan. Kijk in onze online vergelijker welke aansprakelijkheidsverzekering voor jou de beste voorwaarden en premie biedt!
 
Bron: Consumentenbond/MoneyView

Meer nieuws

Meer nieuws

Test aansprakelijkheidsverzekeringen