icon-menu logo_footer preds symbol-afrader symbol-bestekoop symbol-besteuittest

Ook Hema trekt verzekerd bedrag op

Nieuws
|
Hema heeft het verzekerde bedrag van zijn aansprakelijkheidsverzekering voor particulieren opgetrokken tot bóven de €1 miljoen. Met een aansprakelijkheidsverzekering van de Hema ben je nu standaard verzekerd voor schade tot €1,5 miljoen. De premies zijn maar licht gestegen.
Rien Meijer

Rien Meijer , Expert Geld & Verzekering Gepubliceerd op: 5 september 2018

hema-schadeverzekering
Met de verhoging gaat Hema mee in een trend die al enkele jaren aan de gang is. En die in lijn is met het advies van de Consumentenbond: kies een verzekerd bedrag van €1,25 miljoen of hoger. Ten tijde van onze meest recente  test aansprakelijkheidsverzekeringen was Hema (Testoordeel 6,7) de enige aanbieder die deze mogelijkheid niet bood. Nu dus wel.

Eigen risico blijft €100

In het tweede Consumentenbond-advies – kies voor een algemeen eigen risico van €0 – voorziet Hema nog altijd niet. Net als bij InShared betaal je bij schade de eerste €100 altijd zelf. Positief is dan weer dat Hema de premies met slechts enkele euro’s per jaar heeft verhoogd.

ING biedt ook €2,5 miljoen

Bij concurrent ING (met een Testoordeel van 6,0 hekkensluiter in onze test van dit jaar) kun je sinds 1 september ook kiezen voor een verzekerd bedrag van €2,5 miljoen. De optie van €1,25 miljoen blijft daarnaast bestaan. Kijk in onze online vergelijker welke aansprakelijkheidsverzekering voor jou de beste voorwaarden en premie biedt!
 
Bron: Consumentenbond/MoneyView

Vond je dit artikel interessant?

Blijf per e-mail op de hoogte van nieuws, acties en tips. Zo bespaar je geld, voorkom je een miskoop én weet je wat jouw rechten zijn als consument.
We gaan zorgvuldig om met je gegevens. Ben je ingelogd op onze website en heb je de personalisatie cookies geaccepteerd? Dan combineren we je klikgedrag met je persoonlijke gegevens. Zo ontvang je e-mails die zijn afgestemd op jouw interesses. Afmelden kan altijd. Lees ook onze privacyverklaring.

Meer nieuws

Meer nieuws

Test aansprakelijkheidsverzekeringen