icon-menu logo_footer preds symbol-afrader symbol-bestekoop symbol-besteuittest

United Insurance ook voor gezin Beste Koop

Nieuws
|
United Insurance heeft de gezinspremie voor zijn aansprakelijkheidsverzekering voor particulieren (AVP) verlaagd. Daardoor is de verzekeraar nu ook voor gezinnen met kinderen de Beste Koop volgens de Consumentenbond.
Rien Meijer

Rien Meijer , Expert Geld & Verzekering Gepubliceerd op: 5 december 2017

Schade claimen kapotte ruit

Voordeligste aanbieder

Een gezin met kinderen betaalt nu afgerond €41 per jaar in plaats van €48. Daarmee is United Insurance de voordeligste aanbieder. Deze aansprakelijkheidsverzekering scoort een 7,2 en heeft ook zeer degelijke voorwaarden.  Voor gezinnen zonder kinderen en alleenstaanden was deze verzekering al de Beste Koop.

Beste uit de Test

Voor gezinnen met kinderen was de verzekering van De Nederlanden van Nu tot dusver de Beste Koop, met een 6,9 als Testoordeel en een jaarpremie van afgerond €46. Bij de nieuwste test van aansprakelijkheidsverzekeringen van de Consumentenbond kwam Avéro Achmea met een 8,2 als Beste uit de Test. Kijk in onze vergelijker welke aansprakelijkheidsverzekering het beste bij je past!

Bron: Consumentenbond/MoneyView

Schrijf je in voor onze e-mails

Blijf op de hoogte van nieuws, acties en tips. Zo bespaar je geld, voorkom je een miskoop én weet je wat jouw rechten zijn als consument.
We gaan zorgvuldig om met je gegevens. Ben je ingelogd op onze website en heb je de personalisatie cookies geaccepteerd? Dan combineren we je klikgedrag met je persoonlijke gegevens. Zo ontvang je e-mails die zijn afgestemd op jouw interesses. Afmelden kan altijd. Lees ook onze privacyverklaring.

Meer nieuws

Meer nieuws

Test aansprakelijkheidsverzekeringen