icon-menu logo_footer preds symbol-afrader symbol-bestekoop symbol-besteuittest

Univé biedt beste dekking voor kinderen

Nieuws
|
Univé biedt met zijn aansprakelijkheidsverzekering voor particulieren (AVP) de beste dekking voor schade die is veroorzaakt door kinderen.
Rien Meijer

Rien Meijer , Expert Geld & Verzekering Gepubliceerd op: 21 december 2012

De verzekeraar scoort hiervoor een rapportcijfer 9 in de AVP-test die vandaag (21 december) verschijnt in de Consumentengids. Van de 36 onderzochte verzekeringen krijgen er maar liefst 17 een onvoldoende voor hun dekking van schade door kinderen.

Met een gezinspolis van Univé zijn kinderen automatisch meeverzekerd, evenals getrouwde kinderen (inwonend én uitwonend vanwege studie). Verder wordt schade op het oppasadres of tijdens sport- en spelactiviteiten tot €12.500 vergoed. 

Schrijf je in voor onze e-mails

Blijf op de hoogte van nieuws, acties en tips. Zo bespaar je geld, voorkom je een miskoop én weet je wat jouw rechten zijn als consument.
We gaan zorgvuldig om met je gegevens. Ben je ingelogd op onze website en heb je de personalisatie cookies geaccepteerd? Dan combineren we je klikgedrag met je persoonlijke gegevens. Zo ontvang je e-mails die zijn afgestemd op jouw interesses. Afmelden kan altijd. Lees ook onze privacyverklaring.

Test aansprakelijkheidsverzekeringen