icon-menu logo_footer preds symbol-afrader symbol-bestekoop symbol-besteuittest

Verzekeruzelf.nl heeft weer een nieuwe AVP

Nieuws
|
Verzekeruzelf.nl heeft weer een nieuwe aansprakelijkheidsverzekering voor particulieren (AVP). De voorwaarden waren gelijk aan die van de Goudse, maar zijn nu vrijwel identiek aan die van Reaal.
rien meijer

Rien Meijer   Expert Geld & VerzekeringGepubliceerd op:1 maart 2018

Verzekeruzelf-nl

Testresultaat omhoog…

Het Testresultaat van de aansprakelijkheidsverzekering gaat van een 6,7 naar een 7,3. Dat is zelfs een fractie hoger dan Reaal. De verschillen: Verzekeruzelf.nl kent geen dekking voor het jagersrisico, maar biedt wél keuze uit meerdere verzekerde bedragen (€1,25 of €2,5 miljoen) en eigen risico’s. Daarnaast is de AVP van Verzekeruzelf.nl direct opzegbaar, ook in het eerste jaar.

…maar de premies ook

Verzekerden zijn in de nieuwe situatie wel duurder uit. De jaarpremie voor gezinnen en alleenstaanden met kinderen gaat van (afgerond) €70 naar €76, en voor singles van €41 naar €44. Dat is in alle situaties meer dan bij Reaal (online), waar je bovendien standaard voor €2,5 miljoen verzekerd bent.

Vaker gewisseld

Het is niet bepaald de eerste keer dat Verzekeruzelf.nl van AVP wisselt. In het verleden betrok het label van Intrasurance de verzekering ook al van Nationale-Nederlanden, Delta Lloyd en het inmiddels opgedoekte London.

Bron: Consumentenbond/MoneyView/Verzekeruzelf.nl

Lees ook:

Schrijf je in voor onze gratis e-mails

Blijf op de hoogte van nieuws, acties en tips. Zo bespaar je geld, voorkom je een miskoop én weet je wat jouw rechten zijn als consument.
In onze privacyverklaring lees je hoe we omgaan met je persoonsgegevens en e-mails voor je personaliseren. Afmelden kan altijd.

Meer nieuws

Meer nieuws

Test aansprakelijkheidsverzekeringen