icon-menu logo_footer preds symbol-afrader symbol-bestekoop symbol-besteuittest

Meld je aan!

Zit of zat jij op Facebook? Wil je compensatie en dat Facebook stopt met het schenden van jouw privacy? Meld je dan aan.
Silvia Smit

Silvia Smit , Expert Elektronica Gepubliceerd op: 7 juli 2020

Wat je moet weten

  • Je meldt je aan voor de Facebook-actie en blijft zo op de hoogte van de voortgang.
  • Je gegevens worden alleen gebruikt voor deze actie én om jou te benaderen over relevante ontwikkelingen.
  • Je verplicht je tot niets, je hoeft niets te betalen. Niet bij je aanmelding en niet daarna.
  • Je hoeft ook geen lid van de Consumentenbond te zijn om in aanmerking te komen voor compensatie.

De Consumentenbond trekt in deze actie samen op met de Data Privacy Stichting (DPS). Lieff Cabraser Heimann & Bernstein, LLP (LCHB) financiert de Facebook-actie van de Consumentenbond en de Data Privacy Stichting. Dit is op basis van 'no win, no fee': als financier ontvangt LCHB alleen bij succes van onze actie een vergoeding van de gemaakte kosten en een vergoeding van maximaal 18% uit de opbrengst van de collectieve actie.

Met het aanmelden geef je toestemming om je gegevens met de DPS te delen: privacyverklaring Data Privacy Stichting. En ga je akkoord met de bovenstaande succesvergoeding voor LCHB.

Let op! het formulier werkt mogelijk niet goed als je gebruikt maakt van sommige adblockers, het beste is om deze tijdelijk uit te schakelen. Dit kan via de extensies in je browser.

Vul hieronder je gegevens in

Goeie actie? Word lid

De Consumentenbond bestaat voor en dankzij jou. Als je lid wordt, steun je ons werk en kunnen we blijven strijden voor een eerlijke en veilige markt. Vind jij dat net als wij belangrijk? Voor €5 per maand heb je direct toegang tot meer dan 1500 testresultaten. En kunnen wij voor jouw belangen op blijven komen. Doen dus!

Bekijk onze lidmaatschappen

Basis - Steun - Columns