icon-menu logo_footer preds symbol-afrader symbol-bestekoop symbol-besteuittest
Van hypotheek tot verhuisdoos |

Stap voor stap naar je nieuwe huis.

icoon nieuw huis

Gratis prijzen en specificaties vergelijken

Lauri Ten Grotenhuis
Lauri Ten Grotenhuis

Expert Woning & Huishouden


Vergelijk gratis de prijzen en specificaties van afzuigkappen. Er is geen afzuigkappentest, maar we zetten prijzen en eigenschappen op een rij in de Vergelijker, zodat je toch beter kunt kiezen.

Geen afzuigkappentest, wel prijzen en specificaties

De afzuigkappen in dit dossier en de vergelijker zijn niet door ons getest. De Consumentenbond biedt zo veel mogelijk actuele testinformatie. We kunnen echter niet alle producten die op de markt zijn testen.

Er is dus geen afzuigkappentest, maar van producten die we niet testen geven wij wél de specificaties en beoordelen we of deze specificaties voldoende zinvol zijn voor een koper. Ook vermijden we informatie over afzuigkappen die eigenlijk niet verkrijgbaar zijn. Verder geven we onafhankelijke algemene informatie over de afzuigkappen en handige tips. Deze informatie is door onze experts opgesteld en gegarandeerd zonder commerciële bedoelingen. Zo kun je tóch eenvoudig de afzuigkappen met elkaar vergelijken op prijs en specificaties, en je keuze maken. 

Prijzen

thuiswinkelwaarborgDe winkels in de Vergelijker zijn alle aangesloten bij Thuiswinkel waarborg. Dit is het door de Consumentenbond ondersteunde keurmerk voor kopen van producten en diensten via internet, catalogus, post, televisie, etc. We laten dus een betrouwbare selectie zien uit het aanbod van internetwinkels.

Webwinkels maken prijsvergelijking makkelijk, maar let op: ze zijn niet per definitie goedkoper dan de gewone winkel. Bovendien komen verzendkosten ook nog voor je rekening.

Het is daarom handig als je de gangbare prijs in de ‘gewone winkel’ kent, zodat je goed kunt vergelijken.

>> Vergelijk de afzuigkappen op prijzen en specificaties


Vergelijk afzuigkappen