icon-menu logo_footer preds symbol-afrader symbol-bestekoop symbol-besteuittest
Ga naar hoofdinhoud

Geen oplossing voor kapotte Princess Aerofryer XXL

Nieuws
|
Princess is niet van plan om per direct te stoppen met de verkoop van de Aerofryer XXL. Uit onze test bleek dat de Aerofryer XXL spontaan kapot kan gaan. Omdat we ook op internet hier veel klachten over vonden had de Consumentenbond Princess verzocht om het apparaat niet meer te verkopen zolang het gebrek niet was opgelost, en klachten zonder omhaal op te lossen. Maar Princess weigert elke toezegging.

 

Noelle van der Weel-280px

Noëlle van der Weel , Expert Woning & Huishouden Gepubliceerd op: 3 april 2017

airfryer-princess-xxl

Op internet wemelt het van de klachten over Princess Aerofryers XXL  die spontaan kapotgaan en niet meer aan de praat te krijgen zijn. Dat gebeurde ook in onze test airfryers van december 2016.

Na onze bevindingen veranderde Princess een detail aan de Aerofryer XXL en paste de handleiding aan. Lees ons nieuwsbericht hierover. Maar dat loste de problemen niet op, want de klachten bleven komen.

Ruimhartig

Daarom heeft de Consumentenbond een maand geleden aan Princess gevraagd om te erkennen dat er een structureel probleem is met de Aerofryer XXL waardoor het apparaat spontaan kapot kan gaan. En om consumenten die dit treft ruimhartig te helpen en bij voorkeur hun geld terug te geven. 

Maar Princess meldde pas na weken dat  gewerkt wordt aan een opvolger, en wie klachten heeft zich bij de klantenservice moet melden. 

Klacht melden

Uit een kleine check blijkt dat de meeste webshops de XXL niet meer verkopen, maar bijvoorbeeld Bol.com nog wel.

Is jouw  Aerofryer XXL binnen enkele maanden na aankoop vanzelf kapot gegaan en niet meer aan de praat te krijgen? Meld dit dan bij Princess via service@princess.info (alleen voor Nederlandse consumenten) en vraag om een nieuw apparaat of het aankoopbedrag terug.

Doet Princess moeilijk? Laat het ons weten via onze Community!

Beste airfryers

Wil je weten welke airfryers wél goed uit de test komen? Log in of maak gratis kennis en bekijk de beste airfryers!

Bekijk en vergelijk friteuses en airfryers.

Schrijf je in voor onze gratis e-mails

Blijf op de hoogte van nieuws, acties en tips. Zo bespaar je geld, voorkom je een miskoop én weet je wat jouw rechten zijn als consument.
In onze privacyverklaring lees je hoe we omgaan met je persoonsgegevens en e-mails voor je personaliseren. Afmelden kan altijd.