icon-menu logo_footer preds symbol-afrader symbol-bestekoop symbol-besteuittest
Genomineerd voor Website van het Jaar |

Wij gaan ervoor. Jij ook? Stem meteen

website van het jaar 2017

Archief Alles-in-1-providers

Hier vind je alle eerder verschenen artikelen binnen Alles-in-1-providers.


2017

29 september 2017

Gebruikstips voor internet en televisie

Wil je weten hoe je veilig kunt internetten? Of wil je televisiekijken op meerdere tv’s in huis? Met onze gebruikstips haal je alles uit je televisie- en internetabonnement.

29 september 2017

Alles-in-1-provider kiezen: waar let je op?

Aanbieders van internet, bellen en digitale televisie bieden verschillende pakketten aan. Kun je elk pakket overal krijgen? En kun je via elke aanbieder programma's vanaf het begin terugkijken? En hoe zit het ook al weer met de verschillen tussen dsl, kabel en glasvezel? Lees er alles over in ons keuzeadvies.

11 september 2017

Waarom staat een aanbieder niet in de test?

Ben je op zoek naar testinformatie, maar staat de aanbieder die je wilt vergelijken niet in onze test? We leggen uit waarom wij niet alle aanbieders kunnen testen.

4 september 2017

6 vragen over 4K-televisie kijken

Tv-verkopers willen je maar al te graag een 4K-tv verkopen. Kun je daar nu al 4K-uitzendingen op kijken? Welke providers bieden 4K-abonnementen? 6 vragen met antwoorden over 4K-televisie kijken.

15 augustus 2017

KPN versus Ziggo

KPN en Ziggo zijn de grootste aanbieders van vast internet, bellen en tv. Wat zijn de verschillen in service en welke van de 2 heeft de minste storingen?

1 augustus 2017

Beste alles-in-1-provider

11.000 consumenten delen elke maand hun ervaringen met hun alles-in-1-provider met ons. Welke provider komt als Beste uit de Test in het tweede kwartaal van 2017?

Nieuws | 14 juli 2017

Ziggo Connect Box problemen mogelijk opgelost

Internetprovider Ziggo heeft een firmware-update uitgebracht die mogelijk de problemen van de Connect Box oplost.

Eerste indruk | 11 juli 2017

NPO Start

De NPO heeft zijn apps en website een opfrisbeurt gegeven en probeert zo de Netflix van de lage landen te worden. Tegen betaling kun je nu zonder reclames in HD kijken. Is dat het geld waard?

Eerste indruk | 7 juli 2017

Humax TV+ H3

Met de Humax TV+ H3 mediaspeler kun je onder meer Netflix en NPO bekijken. Voegt zo’n smart kastje iets toe?

Nieuws | 7 juli 2017

Lek in routers en wifi-modems Fritz!Box

In Fritz!Box routers en wifi-modems is een lek ontdekt. Fritz!Box wordt onder andere geleverd door XS4All.

1 juli 2017

Geld terug bij netwerkstoringen

Heb je te maken met netwerkstoringen van radio, televisie, internet of telefonie? Vanaf 1 juli 2017 zijn alle aanbieders verplicht om je bij een storing een compensatie te geven.

20 juni 2017

Verhuizen: hoe kies je een nieuwe provider?

Bij een verhuizing komt veel op je af. Vergeet niet op tijd je internet- en tv-abonnement te regelen!

19 juni 2017

Internet en tv in 1 pakket

Ben je op zoek naar een abonnement met internet en tv? De meeste aanbieders bieden een pakket aan met internet en tv wat vaak iets goedkoper is dan een alles-in-1-pakket.

Nieuws | 6 juni 2017

Check of er sneller internet komt op jouw adres

Heb je nu traag internet op je woonadres? Of ben je benieuwd of er sneller internet komt? Er is een goede kans dat er upgrades van het DSL-netwerk staan gepland. Check of dit ook op jouw adres van toepassing is en zo ja, per wanneer.

6 juni 2017

Ik heb geen aansluitpunt voor kabel of DSL, wat nu?

In je huis komt ergens het signaal voor kabel, dsl of glasvezel binnen. Dit noemen we het aansluitpunt. De provider zorgt voor de bekabeling tot dit aansluitpunt en is daar ook verantwoordelijk voor.

Eerste indruk | 31 mei 2017

TP-Link Deco M5

Zorgt de TP-Link Deco M5 voor veilig wifi en een grotere draadloze dekking? De set van 3 apparaten is voorzien van de veelbelovende mesh-technologie. Wij probeerden een set uit!

30 mei 2017

Tv-aanbieders concurreren met programma-aanbod

Tot 2016 kon je bij nagenoeg alle aanbieders van internet en tv dezelfde extra tv-pakketten afnemen. In 2016 kwam daar grote verandering in met unieke content.

Nieuws | 15 mei 2017

Tariefwijziging provider: wat kun je doen?

Veel aanbieders van internet en tv verhogen rond juli 2017 de tarieven. Mag dat zomaar? Wat kun je doen? En wat zijn alternatieven?

Nieuws | 9 mei 2017

Delta informeert te laat en onvolledig over schrappen zenders

De Zeeuwse provider Delta heeft zijn klanten onvoldoende geïnformeerd over het schrappen van een aantal tv-zenders. De Consumentenbond heeft de toezichthouder Autoriteit Consument en Markt ingelicht.

Nieuws | 10 april 2017

Online.nl onduidelijk over kostenloos opzeggen bij prijswijziging

Online.nl verhoogt per 1 juni 2017 de prijzen voor de abonnementen met gemiddeld €4 per maand. De provider informeert zijn klanten hierover via e-mail, maar verzwijgt Online.nl dat klanten hierdoor kostenloos kunnen opzeggen. De provider heeft beloofd dit toe te voegen.


Zoek binnen de website

Vul een zoekterm in