icon-menu logo_footer preds symbol-afrader symbol-bestekoop symbol-besteuittest

Je browser is verouderd.

Update je browser voor meer veiligheid, snelheid en om deze site optimaal te kunnen gebruiken.

Klik hier om te lezen welke browsers geschikt zijn

Consumentenbond.nl

Inloggen

Vul een geldig e-mailadres in

Vul een wachtwoord in

Meer nieuws

Meer nieuws

Meer nieuws

Test alles-in-één-providers

Nu ook live tv kijken via NPO-app

Nieuws|Nederland 1, 2 en 3 zijn al een tijdje live te bekijken via de website van de NPO. Gisteren lanceerde de NPO ook apps waarmee je deze streaming-content kunt bekijken op je smartphone en tablet.

Gepubliceerd op:13 september 2013


Menu NPO appNaast de live tv-zenders bekijken, kun je ook live radio luisteren via de app. Ook kun je gemiste tv-uitzendingen terugkijken. Daarmee vervangt de NPO-app de Uitzending gemist-app.

Nieuw jasje

De app is volledig in een nieuw jasje gestoken. Gemiste uitzendingen nemen nog steeds een prominente plek in: de app opent met uitgelichte programma's van maximaal enkele dagen oud.

Nieuw is de mogelijkheid in het menu aan de linkerzijkant. Daar kies je één van de radio- en tv-zenders, die je direct live kunt bekijken. Beeld en geluid worden zonder haperen afgespeeld, al hangt de kwaliteit natuurlijk wel af van je internetverbinding.

Gratis

De NPO-app is gratis en geschikt voor iPhone, iPad en Android-smartphones en tablets. Wie een Windows phone of tablet heeft, kan alleen gebruikenmaken van de Uitzending gemist-app.

Lees meer over tv-kijken op een laptop of op een tablet.

Bron: NPO

Meer nieuws

Meer nieuws

Test alles-in-één-providers