icon-menu logo_footer preds symbol-afrader symbol-bestekoop symbol-besteuittest

Je browser is verouderd.

Update je browser voor meer veiligheid, snelheid en om deze site optimaal te kunnen gebruiken.

Klik hier om te lezen welke browsers geschikt zijn

Consumentenbond.nl

Inloggen

Vul een geldig e-mailadres in

Vul een wachtwoord in

Meer nieuws

Meer nieuws

Meer nieuws

Test alles-in-één-providers

Video-on-demand-aanbieder Netflix ontkent start in Nederland

Nieuws|Het Amerikaanse online-entertainmentbedrijf Netflix zou 'vanaf september' beginnen met zijn video-on-demand-diensten in Nederland. Dat gerucht deed gisteren de ronde op de telecomvakbeurs Connected 2013 in Laren. Maar een topman van Netflix, Joris Evers, ontkent de introductie. Althans: vooralsnog.

Silvia Smit

Silvia Smit , Expert Elektronica Gepubliceerd op:12 juni 2013Netflix maakt wereldwijd een stormachtige groei door en wordt wel de Spotify van de films genoemd. Bijzonder is dat Netflix niet afrekent per film of serie (episode), zoals tv-providers doen. Netflix-abonnees kunnen onbeperkt kiezen uit duizenden titels, en dat voor een vast bedrag (8 dollar) per maand. Netflix is anders dan veel andere on-demand-aanbieders niet per se gebonden aan een internet-/tv-provider.

Desgevraagd via Twitter geeft Director Global Corporate Communications Joris Evers het volgende antwoord op de vraag of de geruchten kloppen: 'Netflix breidt later dit jaar uit in Europa, we hebben nog niet gezegd waar. Ik kan dat ook nu niet zeggen.'

Update: op 19 juni heeft Netflix de introductie in Nederland 'eind 2013' alsnog bevestigd. Meer informatie in onze preview van Netflix. 

Meer nieuws

Meer nieuws

Test alles-in-één-providers