icon-menu logo_footer preds symbol-afrader symbol-bestekoop symbol-besteuittest

ZeelandNet alles-in-1 vergelijken

Overweeg je een nieuw alles-in-1-abonnement af te sluiten? Vergelijken loont! De Consumentenbond helpt je bij de keuze en eventueel afsluiten van een passend abonnement. De alles-in-1-vergelijker toont gratis de alles-in-1-abonnementen van ZeelandNet en andere aanbieders die op jouw huisadres beschikbaar zijn.

Alles-in-1-providers vergelijken

  • Ervaringen van ruim 11.000 panelleden
  • Zie wat voor jou het beste abonnement is
  • Bespaar direct
Start

Hoe beoordelen klanten ZeelandNet?

In het panelonderzoek vragen we ruim 11.000 klanten naar hun mening over hun alles-in-1-provider. Elke maand vragen we naar eventuele storingen en de omgang van de provider met die storingen. Vier keer per jaar doen we onderzoek naar klanttevredenheid. Ook internet, bellen en tv van ZeelandNet wordt beoordeeld door zijn klanten. Bekijk de resultaten van het onderzoek en vergelijk hoe internet, bellen en tv van ZeelandNet scoort ten opzichte van andere providers.

Wie is de beste alles-in-1-provider?

Over ZeelandNet

Bij ZeelandNet kun je naast internet en telefonie ook digitale tv afnemen, onder de naam Delta. ZeelandNet is een kabelaar, die alleen actief is in Zeeland. ZeelandNet biedt internetsnelheden van 20 tot 400 Mbps. Je krijgt het modem in bruikleen.

Contactgegevens ZeelandNet

Telefoon (0800) 5150
Online Contactformulier
Website http://www.zeelandnet.nl/
Adres ZeelandNet
Poelendaelesingel 10
4335 JA Middelburg