icon-menu logo_footer preds symbol-afrader symbol-bestekoop symbol-besteuittest
Meer nieuws

Test alles-in-één-providers

Tele2 nu ook via glasvezel

Nieuws|Na andere landelijke providers als o.a. KPN, XS4ALL en Telfort gaat ook Tele2 abonnementen via glasvezel verkopen. Tele2 biedt al lange tijd abonnementen aan via ADSL, maar start nu ook in Leeuwarden, Enschede, Hoofddorp en Almere met abonnementen via glasvezel. In deze steden ligt al glasvezel en zijn ook al andere glasvezelaanbieder actief. Sinds deze week kunnen klanten zich aanmelden bij Tele2, maar pas in november worden de eerste klanten aangesloten en kunnen ze gebruik gaan maken van internet, televisie en telefonie via glasvezel. Later volgen andere delen van Nederland.

Silvia Smit

Silvia Smit , Expert Elektronica Gepubliceerd op:31 augustus 2012


Tele2 gaat alles-in-een pakketten aanbieden met een download- en uploadsnelheid van 40 Mbps, 60 Mpbs en 100 Mpbs. Het pakket met 40 Mbps gaat €42,50 per maand kosten. Voor een hogere internetsnelheid of extra tv-zenders betaalt de klant een extra bedrag per maand. Naast internet, televisie en vaste telefonie biedt Tele2 ook mobiele telefonie in de alles-in-een pakketten.

In het dossier Glasvezel lees je meer over de internetsnelheid die je nodig hebt voor jouw internet- en televisiegedrag. Ook lees je meer over overstappen naar glasvezel en andere glasvezelaanbieders.

Test alles-in-één-providers