icon-menu logo_footer preds symbol-afrader symbol-bestekoop symbol-besteuittest

Reviews van autoverzekeringen

Lees de ervaringen van andere consumenten met hun autoverzekering en doe er je voordeel mee. Bekijk ook de totale reviewscores per verzekeraar in de vergelijker.

Schrijf een review
2633 reviews

maarten

13 juli 2019

had me outoverzekering af geslooten bij ing had deze all 15 jaar bij me vorige verzekeraar maar kon 200 euro goedkoper per jaar bij ing dus overgeslooten en er is ets foud gegaan met de eerste betaaling dus uit de verzekering ge zet door ing betaalde mijn verzekering bij mijn andere verzekeraar all 15jaar en heb mijn bank zaken all van af dat ik 10 was bij de postbank en daarna bij ingnu heb ik dus een andere autoverzekering moeten afsluiten voor 214 uiro per maand dank zij ing sta ik nu te boek als wanbetaler erg vijn en bedankt ing erg menslijk afgehandeld en nog maals bedankt


Ilona

12 juli 2019

Goed tot er wat gebeurd. Ben van achter aangereden op 11 mei auto was direct totallos ben tot op de dag van vandaag bezig teveel betaalde en onterechte afschrijving van premie terug proberen te krijgen. Uiteindelijk zou het de 10de deze maand op me rekening staan en nu de 12de staat het er nog niet. Service is beneden peil als je beld word er gezegd dat alles alleen maar via mail gaat zijn nooit te bereiken en antwoordt krijg je nagenoeg niet ik heb ondertussen alle verzekeringen bij inshared opgezegd en zodra ik me geld h3b wil ik ook niks meer met inshared te maken hebben en raad ook iedereen af hier ooit een verzekering bij te nemen.


DDG

11 juli 2019

AON is BIJZONDER moeilijk bereikbaar. telefonisch doffe ellende... via mail simpelweg geen reactie. Erg ontevreden klant :-(


BvM

10 juli 2019

De afhandeling van mijn schade (total loss) door een ongeval in Italië verliep uitstekend. De dagwaarde uitkering plus 10% is zondermeer uitstekend te noemen. Op dit moment is men begonnen met het aansprakelijk stellen van de Italiaanse tegenpartij die schuldig is aan het ongeval. Het verdere verloop wacht ik maar af.


Josefina Willems

8 juli 2019

ik betaal bijna 200 euro per maand aan diverse verzekeringen bij Klaverblad. Nu heb ik tijdelijk een Nissan Quasqai op mijn naam gehad. 2 maanden (8 wk) vooruit betaald en na 6 wk was de auto van mijn naam af geschreven. In plaats van 2 wk 'tegoed', dus geld terug van de 2 maanden, moet ik 40 euro bij betalen. Volgens mij klopt er iets niet. Ik betaal maandelijks trouw en toch krijg ik aanmaningen. Er gaat toch iets niet goed. Geen aanrader en zodra het kan, zal ik zeker overstappen naar een andere verzekeraar!