icon-menu logo_footer preds symbol-afrader symbol-bestekoop symbol-besteuittest
Genomineerd voor Website van het Jaar |

Wij gaan ervoor. Jij ook? Stem meteen

website van het jaar 2017

Kies jij voor een Bovag-autoverzekering?

Is een autoverzekering van Bovag voor jou de beste en voordeligste keus?

Met onze Autoverzekeringvergelijker vergelijk je eenvoudig verschillende autoverzekeringen, inclusief de Bovag-autoverzekering. Bekijk wat een Bovag-autoverzekering meer of minder biedt ten opzichte van andere autoverzekeringen.

Heb je de autoverzekering gevonden die het best bij je past? Via de Autoverzekeringvergelijker sluit je in een handomdraai de autoverzekering van jouw keuze af.

Contactgegevens Bovag

 • Telefoonnummer:
  024 - 366 56 97
 • Website:
  http://www.bovag.nl
 • Adres:

  Postbus 1100
  3980 DC Bunnik

Stap eenvoudig over

 • Circa 35 autoverzekeraars
 • Actuele premies
 • Direct óf later afsluiten

Bovag-autoverzekering opzeggen

Bovag-autoverzekering opzeggen of overstappen? Er zijn regels verbonden aan het opzeggen, afsluiten en verlengen van autoverzekeringen. Volg de verschillende stappen, zoals opvragen van je schadevrije jaren en nagaan van de opzegtermijn van je huidige autoverzekering. Gemiddeld is de looptijd van de verzekering 1 jaar met daarna 1 maand opzegtermijn. Kijk voor informatie over het opzeggen van de autoverzekering op de website van Bovag .

Over Bovag-autoverzekering

Brancheorganisatie Bovag (opgericht in 1930) biedt naast pechhulp, APK-keuringen en garantie op reparaties ook een eigen autoverzekering aan. Bovag Verzekeringen is een merknaam van Bovemij Financiele Diensten, dochteronderneming van de Bovemij Verzekeringsgroep en onderdeel van de brancheorganisatie. Het Bovag-keurmerk staat voor betrouwbaarheid, kwaliteit en garantie.